BOVAG



TDA-innovatieprijs voor meest vernieuwende truckdealer

25 juni 2003

De Truck Dealer Associatie (TDA), een afdeling van BOVAG, introduceert de TDA-innovatieprijs. Deze prijs is bestemd voor de meest innovatieve truckdealer, of een vestiging daarvan, en is bedoeld om creativiteit in ondernemerschap te stimuleren.

Innovatief ondernemen kan op diverse manieren worden opgevat. Truckdealers die bijvoorbeeld koploper zijn in het doorvoeren van het one-shop-shopping concept of hun personeelsbeleid op een innovatieve manier uitvoeren, komen in aanmerking voor de TDA-innovatieprijs. Truckdealers kunnen zichzelf, maar ook andere dealers aanmelden. Een commissie van afgevaardigden van Bovemij Verzekeringen, Dekavas B.V., Innovam Groep, Profile Tyrecenter, Shell Nederland en de TDA bepalen welke drie truckdealers worden genomineerd. Daarbij wordt gekeken naar de bedrijfsstrategie, de commerciële activiteiten, toekomstvisie en de activiteiten op het gebied van milieu, veiligheid en ARBO. Zodra een bedrijf innovatieve activiteiten verricht op een van deze terreinen, kan het al in aanmerking komen voor de innovatieprijs.

De TDA-innovatieprijs wordt uitgereikt op de Truckdealerdag in t Spant in Bussum op 18 november aanstaande. Die dag kunnen de bezoekers zelf hun stem uitbrengen op een van de drie genomineerden. Het intiatief om een prijs uit te reiken past in een groter kader waarin de Truck Dealer Associatie zoveel mogelijk benadrukt dat werken in de truckbranche groots is. De innovatieprijs roept de TDA-leden dan ook op om GROOT in innovatie te zijn.