25/06/2003 Novell introduceert Nterprise Linux Services ondersteund door IBM, HP en Dell
Novell Nterprise Linux Services verzorgt eersteklas netwerkdiensten op het snelst groeiende server-besturingssysteem

§ Met Novell Nterprise Linux Services beschikken bedrijven over een geïntegreerd pakket services voor bestandsopslag, printen, berichtenverkeer, directories en beheer, dat draait en wordt ondersteund op Red Hat Enterprise Linux en SuSE Linux Enterprise Server. Aangevuld met strategische consulting en technische ondersteuning vormt dit een volledige Linux oplossing. § Dell, HP en IBM bieden hun klanten Novell Nterprise Linux Services aan

PROVO, Utah, 25 juni 2003 - In het kader van het onlangs aangekondigde plan om gebruikers de mogelijkheid te bieden alle zakelijke Novell netwerkdiensten - waaronder alle services in het toekomstige NetWare 7
- toe te passen op Linux, introduceert Novell nu Novell Nterprise Linux Services. Hiermee beschikken bedrijven over een geïntegreerd pakket services voor bestandsopslag, printen, berichtenverkeer, directories en beheer, dat draait en wordt ondersteund op de distributies Red Hat Enterprise Linux en SuSE Linux Enterprise Server. Het pakket zal later dit jaar op de markt komen met uitgebreide technische Novell ondersteuning, training en consulting services voor Linux. Nterprise Linux Services combineert de voordelen van Linux met de beproefde, solide ondersteuning en netwerkdiensten van Novell.

Het gehele Engelse bericht:
http://www.novell.com/news/press/archive/2003/06/pr03045.html

Novell en IBM gaan beproefde netwerkdiensten leveren aan zakelijke Linux klanten

IBM biedt Novell Nterprise Linux Services aan

PROVO, Utah, 25 juni 2003 - Novell maakt bekend dat het een overeenkomst heeft gesloten met IBM voor de levering van Novell producten voor Linux, waaronder Novell Nterprise Linux Services, aan zakelijke klanten van IBM.
Novell heeft eerder aangekondigd dat het gebruikers de mogelijkheid wil bieden alle zakelijke Novell netwerkdiensten - waaronder NetWare services - toe te passen op het Linux server-besturingssysteem. Novell Nterprise Linux Services loopt op deze plannen vooruit (zie de afzonderlijke aankondiging van vandaag).

Het gehele Engelse bericht:
http://www.novell.com/news/press/archive/2003/06/pr03044.html

HP gaat Novell Nterprise Linux Services leveren aan zakelijke Linux klanten

PROVO, Utah, 25 juni 2003 - Novell maakt bekend dat het een overeenkomst heeft gesloten met HP voor de levering van Novell producten voor Linux, waaronder Novell Nterprise Linux Services, aan zakelijke klanten van HP. Een bètaversie van Novell Nterprise Linux Services komt in juli 2003 beschikbaar voor een aantal ProLiant servers. Novell heeft eerder aangekondigd dat het gebruikers de mogelijkheid wil bieden alle zakelijke Novell netwerkdiensten - waaronder NetWare services - toe te passen op het Linux server-besturingssysteem. Novell Nterprise Linux Services loopt op deze plannen vooruit. Meer informatie over het bètaprogramma kunt u vinden op http://www.novell.com/linux.

Het gehele Engelse bericht:
http://www.novell.com/news/press/archive/2003/06/pr03043.html

Dell gaat Novell software voor Linux leveren aan zakelijke klanten

PROVO, Utah, 25 juni 2003 - Novell maakt bekend dat Dell de Linux software services van Novell gaat aanbieden aan haar zakelijke klanten. Novell heeft eerder aangekondigd dat het gebruikers de mogelijkheid wil bieden alle zakelijke Novell netwerkdiensten - waaronder NetWare services - toe te passen op het Linux server-besturingssysteem. Novell Nterprise Linux Services loopt op deze plannen vooruit (zie de afzonderlijke aankondiging van vandaag).

Met Novell Nterprise Linux Services beschikken bedrijven over een geïntegreerd pakket services voor bestandsopslag, printen, berichtenverkeer, directories en beheer, dat draait en wordt ondersteund op de Linux distributies Red Hat en SuSE. Nterprise Linux Services, dat later dit jaar op de markt komt, combineert de voordelen van Linux met de beproefde, solide ondersteuning en netwerkdiensten van Novell.

Het gehele Engelse bericht:
http://www.novell.com/news/press/archive/2003/06/pr03042.html

Contactpersoon bij Novell is Paul Kemper.
Tel: 010 286 44 44
Fax: 010 286 40 10
Email: pkemper@novell.com

Contactpersoon bij Brodeur Worldwide is Suzanne van de Raadt. Tel: 020-3462000
Fax: 020-6697265
Email: svanderaadt@nl.brodeur.com