Gemeente Bergen op Zoom


Laatste laag asfalt op Bergse Plaat

De volgende wegen worden in de komende periode vanaf woensdag 25 juni tot en met 25 juli aangepakt: Laan van Reimerswaal, Aalscholver, Lepelaar, Strandplevier en Fuut.

Er wordt een geluidsreducerend asfalt gebruikt dat een reductie van 4 dB(A) oplevert. Dit type asfalt is ook toegepast op de Rooseveltlaan tot volle tevredenheid van de bewoners.

De asfalteringswerkzaamheden worden in 3 fasen uitgevoerd, Fase 1: zuidelijk gedeelte Aalscholver (vanaf kruising met Laan van Reimerswaal), Lepelaar en zuidelijk gedeelte Strandplevier; Fase 2: noordelijk gedeelte Aalscholver (vanaf kruising met Laan van Reimerswaal), Fuut, de bruggen ter hoogte van de Aak en Lemmeraak en noordelijk gedeelte Standplevier;
Fase 3: laatste gedeelte van de Laan van Reimerswaal.

De fasen zijn gepland in de volgende periode (afhankelijk van de weersgesteldheid):
fase 1: van 25 juni t.m. 4 juli 2003;
fase 2: van 7 juli t.m. 18 juli 2003;
fase 3: van 21 juli t.m. 25 juli 2003.

De aannemer zal voordat er geasfalteerd kan worden, reparaties uitvoeren aan de asfaltwegen en trottoirbanden. Tijdens deze werkzaamheden zijn de woningen met enige hinder bereikbaar. Tijdens het asfalteren moeten de wegen afgesloten worden en zijn de woningen tijdelijk niet berijdbaar. De bewoners krijgen hierover een brief met informatie.

Eventuele vragen
Voor eventuele vragen kan men contact opnemen met de heer T. de Lange, opzichter van het ingenieursbureau Bergen op Zoom, tel. 0164-277563. De gemeente Bergen op Zoom dankt de bewoners van de Bergse Plaat bij voorbaat voor hun medewerking.