KEUKEN KAMPIOEN

Keuken Kampioen start hulpactie voor ruim 2200 gedupeerden

Faillissement Horn Definitief.
Meteen na de bekendmaking van het definitieve faillissement, op 24 juni om 17.00 uur van badkamer en keukenspecialist Horn heeft de directie van Keuken Kampioen een spoedvergadering belegd. Tijdens deze vergadering is besloten een extra investering te doen om een hulpactie voor alle gedupeerde Horn klanten op touw te zetten. Ruim 2200 mensen, die hun keuken bij het keukenbedrijf hebben gekocht, zijn door dit faillissement hun geld en hun keuken kwijt geraakt. De meeste Horn-klanten hebben al aanbetalingen gedaan op hun keuken en een aantal van hen heeft zelfs het totale aankoopbedrag van de keuken al aan Horn betaald. Nu het faillissement definitief is, is het uitgesloten dat hun keuken nog uitgeleverd wordt en tot overmaat van ramp zijn zij ook nog eens al hun geld kwijt.

De directie van Keuken Kampioen, met tien vestigingen door heel Nederland, ziet het als haar taak deze mensen te helpen en de schade die het faillissement veroorzaakt heeft zoveel mogelijk te beperken. Dit doet zij als volgt; stel men heeft het gehele bedrag voor de keuken al betaald, dan neemt Keuken Kampioen deze order over tegen een betaling van 25% van het oorspronkelijke Horn orderbedrag. Gedupeerden die bijvoorbeeld 15.000 euro hebben betaald voor een nieuwe keuken bij Horn, krijgen dezelfde keuken of een vergelijkbare van Keuken Kampioen geleverd voor 3.750,- euro.

Daarnaast neemt Keuken Kampioen alle aanbetalingen van Horn-klanten over. Stel men heeft 30% aanbetaald dan neemt Keuken Kampioen deze aanbetaling over door deze in mindering te brengen op de keuken van Keuken Kampioen. Dus men heeft bijvoorbeeld een keuken gekocht van 10.000,- euro dan betaalt men bij Keuken Kampioen voor dezelfde of een vergelijkbare keuken nog slechts 7000,- euro.

Op deze manier krijgen de gedupeerde Horn-klanten hun keuken zonder al teveel vertraging en zonder verlies c.q beperkt verlies toch nog geleverd.

Om snelle levering te garanderen heeft Keuken Kampioen productiecapaciteit vrijgemaakt bij haar keukenfabriek en eigen montagedienst. Het is de bedoeling dat de keukens voor gedupeerden binnen 4 tot 5 weken geleverd kunnen worden. Ook in de bouwvak zullen er voldoende keukens kunnen worden uitgeleverd en gemonteerd.

Al eerder, nog voordat het faillissement definitief was, hielp Keuken Kampioen gedupeerde Horn-klanten. Velen van hen maakten gebruik van deze hulpactie en nu het faillissement definitief is zullen er nog velen volgen. Om alle Horn-klanten op te kunnen vangen zijn er extra koopavonden en koopzondagen ingelast. Gedupeerden kunnen bellen naar een speciaal geopend informatienummer: 0416-569085.


---


---