Politie Gelderland-Midden



West-Veluwe Vallei; nieuwe unithoofden in district Publicatiedatum: 24-06-2003

De units Zuid (Wageningen en Bennekom) en Midden (Ede) van het district West-Veluwe Vallei krijgen een nieuw unithoofd. In de unit Midden wordt Caroline Monster (36) geïnstalleerd, in de unit Zuid Marjan Nekkers (36). Mevrouw Monster volgt dhr. Verheggen op, die eerder dit jaar vanuit de unit Midden vertrok, om in Limburg Noord districtschef te worden. Mevrouw Nekkers volgt mevrouw Monster op.

CAROLINE MONSTER is na haar rechtenopleiding begonnen als advocate. Twee jaar later maakt zij de overstap naar de politieorganisatie. Na een opleiding aan de politieacademie heeft zij in 1996 en 1997 als groepschef in Ede gewerkt. Even verdween mevrouw Monster uit het district om ervaring op te doen als teamleider bij de Divisie Zware Criminaliteit en juridisch beleidsmedewerkster bij het kabinet van de korpsleiding. Medio 2001 keert ze als unithoofd Zuid weer terug in de West-Veluwe Vallei.

MARJAN NEKKERS werkt sinds 1988 bij de politie. Als agente in de Arnhemse surveillancedienst, kon ze in verschillende teams (Veel Voorkomende Criminaliteit, een Daderteam (gericht op aanhouding van woninginbrekers), een Geweldsteam en het Verdachtenafhandelingsteam) ervaring opdoen. Ook heeft ze in die tijd de nodige recherche ervaring opgedaan en maakte ze deel uit van het projectbureau Euro 2000. Nekkers deed ook ervaring op als groepschef in Renkum (district Arnhem Veluwezoom) en Nijmegen (politieregio Gelderland-Zuid, district Stad Nijmegen, rayon West, Dukenburg). Ze studeerde toen al aan de Politieacademie. Sinds 1 augustus 2001 werkt ze in de unit Midden als groepschef Basispolitiezorg.

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie
politie Gelderland-Midden; district West-Veluwe Vallei Harry Munniksma
0318 - 688221

---