Ingezonden persbericht

Uitnodiging press briefing Power Mac G5

Beste,

Afgelopen maandagavond heeft Steve Jobs tijdens de Worldwide Developers Conference de nieuwe Power Mac G5 aangekondigd. Daarnaast liet hij ook een preview zien van Panther, de nieuwste Mac OS X en opvolger van Jaguar. Ook introduceerde hij iChat AV met de iSight camera, werd Mac-webbrowser Safari officieel gereleased en meldde hij dat er in de eerste 8 weken 5 miljoen songs zijn gedownload via de iTunes Music Store en dat er tot heden 1 miljoen iPods zijn geleverd.

Op maandag 30 juni aanstaande kunt u deze nieuwe G5 zelf aanschouwen, want dan vindt er bij Apple in Bunnik een press briefing plaats. Deze wordt o.a. gegeven door Tom Boger (Director, Power Mac, Worldwide Product Marketing) en Chris Bourdon (Senior Product Line Manager, Worldwide Product Marketing) van Apple in Cupertino, Californië. Zij hebben aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van de Power Mac G5 en Panther.

Via deze weg nodigt Apple u graag uit voor deze press briefing.

Ontvangst vanaf 14.00 uur
Aanvang presentatie: 14.30 uur
Einde: 16.30 uur

Als u deze press briefing bij wilt wonen en u zich nog niet eerder aangemeld heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk dit kenbaar te maken via een email aan Marjolein Bijsterveld (marcom.bnl@euro.apple.com). Een routebeschrijving treft u aan op onze site (www.apple.nl/hotnews/roadmap.html).

Hopelijk tot maandag!

Met vriendelijke groet,

Patrice Hijsterborg
MarCom & PR Manager
Apple, Kosterijland 42, 3981 AJ Bunnik

Tel: +31 (0) 30 659 39 40
Fax: +31 (0) 30 659 38 50
Email: hijsterborg.p@euro.apple.com

Web: http://www.apple.com/nl Aanmelden voor Apple eNews: http://www.apple.com/nl/enews