Ingezonden persbericht


Nieuw merk VONK verovert Nederlandse dancewereld

Partyconcept binnen 6 maanden reeds toonaangevend

Amsterdam, 25 juni 2003 - Wannahaves B.V. kondigt in samenwerking met Nachtwerk de vierde VONK party aan. Deze zal 5 juli aanstaande met 3.500 bezoekers plaatsvinden op het strand aan de Maas in Rotterdam. VONK is opgericht door Nachtwerk, met als belangrijkste ingrediënten kwaliteitsmuziek en een stijlvolle omgeving, en heeft zich binnen 6 maanden gevestigd als toonaangevend partyconcept. Wannahaves B.V. is communicatie partner.

VONK: exclusief en zeer populair
In november 2002 vond de eerste VONK danceparty plaats in Storm in Utrecht. Al in de voorverkoop waren alle 600 kaarten verkocht. Hierna volgden VONK party's in Las Palmas Rotterdam en Hotel Arena Amsterdam. De eerste VONK beachparty zal op 5 juli op het strand van Waterlife Blvd aan de Boompjeskade in Rotterdam plaatsvinden. (Zie voor meer info )

Nachtwerk en Wannahaves bekijken voor elk VONKfeest welke exclusieve locatie passend is. Dit betekent dat er soms maar plek is voor 300 mensen en een andere keer juist duizenden kaarten verkocht kunnen worden. Op deze eerste vier evenementen komen circa 7.000 mensen af.

VONK biedt relaxte dynamiek
VONK richt zich op jonge mensen die onbezorgd een leuke avond of leuke tijd willen hebben. 'We zagen een duidelijke behoefte onder het uitgaanspubliek waar dansen, chillen en loungen samen komen in een relaxte, stijlvolle maar toch ook dynamische omgeving. Met de VONK party's hebben we, mede dankzij de HedKandi DJ's en de visuals van Jason Brooks, die perfecte balans gevonden', aldus Evert Jan Heijmans van Nachtwerk.
HedKandi
Mede dankzij de VONK party's heeft het toonaangevende en zeer populaire Engelse platenlabel HedKandi terrein gewonnen in Nederland. De HedKandi DJ's verzorgden tot nu toe exclusief de muziek op de VONK party's.

VONK agenda & verkoop
In 2003 worden nog VONK party's georganiseerd in Maastricht (september) en Amsterdam (november en december). Ook in 2004 zullen zes verschillende VONK feesten opgezet worden in Amsterdam, Rotterdam en Maastricht. Er wordt dan ook bekeken of er weer een nieuwe muzieklabel is dat, eventueel naast Hedkandi, aan VONK gelieerd zal worden. VONKkaarten zijn altijd verkrijgbaar bij de vaste voorverkoopadressen en in de wannashop op wannahaves.nl.

Over Wannahaves
Wannahaves startte in september 2000 haar eigen televisieprogramma. Kort daarna opende Wannahaves haar website www.wannahaves.nl. Wannahaves TV laat kijkers de laatste trends zien in lifestyle, reizen en gadgets. Kijkers kunnen de laatste gadgets online kopen of er meer over te lezen. Tevens zet Wannahaves direct mailing, mobile services, een eigen magazine, een eigen credit card en events in om haar doelgroep optimaal te bereiken. Eén van de sterkste punten in het business concept van Wannahaves is dan ook de mogelijkheid voor fabrikanten om elke week de laatste productinnovaties te introduceren in het hart van de doelgroep via deze eigen media van Wannahaves.

Over Nachtwerk
De mensen achter Nachtwerk hebben een trackrecord op het gebied van het organiseren van feesten. Ze zijn de medeorganisatoren van het jaarlijkse Royal Open Air Event (RoXY, Amstelveld), FLITE (Loos, Boom Chicago) en Advanced Party (Club de Ville, Melkweg/ Amsterdam Dance Event, Amuse Theater).

>



Ingezonden persbericht