Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 25-06-2003
Persberichten district Utrecht stad middag, 15.45 uur

Aanrijdingen met letsel

UTRECHT- Op de kruising Vleutenseweg - JP Coenstraat vond woensdagmorgen een aanrijding plaats. Rond 08.15 uur reed een 50-jarige snorfietsster over het fietspad van de Vleutensweg gaande in de richting van het centrum.

Een 34-jarige automobilist reed over de rijbaan van de Vleutenseweg. Hij wilde rechtsaf de JP Coenstraat inslaan en gaf daarbij de snorfietsster geen voorrang. Gevolg was een aanrijding. De fietsster klaagde over pijn in haar heup en benen. Ze is vervoerd naar het ziekenhuis.

UTRECHT- Woensdagmorgen vond op de Amerikalaan een aanrijding plaats, waarbij een vrouw gewond raakte. Omstreeks 08.30 uur reed een 32-jarige vrouw uit Utrecht over de Amerikalaan. Bij de kruising met de Beneluxlaan verleende zij geen voorrang aan een fietsster die op de Beneluxlaan reed. De 55-jarige fietsster uit Nieuwegein is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

UTRECHT- Woensdag reed een snorfietser een vrouw aan. Een 31-jarige snorfietser reed op het fietspad van de Oudenoord in de richting van de Stromstraat. Een 42-jarige vrouw en een 31-jarige man uit Utrecht liepen over het fietspad. De snorfietser wilde erlangs en toeterde een paar keer. De man ging naar de kant en de snorfietser dacht dat de vrouw ook aan de kant ging. Zij bleek het getoeter niet te horen, waardoor een aanrijding ontstond. De ambulance heeft de vrouw met letsel aan haar hoofd vervoerd naar het ziekenhuis.