Nieuwe Reseller Channel Manager en Market Development & Retail Manager bij Intel Benelux

Nigel Dallas Conte volgt Henk Van den Eeckhout op als Reseller Channel Manager - Van den Eeckhout wordt verantwoordelijk voor retail en OEM-relaties

Kontich, 25 juni 2003 - Intel Benelux heeft Nigel Dallas Conte benoemd tot Reseller Channel Manager. Hij volgt in deze functie Henk van den Eeckhout op die Market Development & Retail Manager wordt.

De Engelsman Nigel Dallas Conte zal in zijn nieuwe functie Intels activiteiten in het kanaal overzien. Hij zal zijn nieuwe functie uitvoeren vanuit Intels Benelux hoofdkwartier in Antwerpen. Dallas Conte begon bij Intel in 1995 en doorliep verscheidene marketing- en retailfuncties in Groot-Brittanië en de afgelopen 2,5 jaar ook in Munchen. Hij kan terugvallen op veertien jaar ervaring in de computerindustrie, met name in distributie en retail.

Henk van den Eeckhout, die Dallas Conte voorafging als Reseller Channel Manager, staat voortaan aan het hoofd van de afdeling market development en retail marketing. Hij zal hoofdzakelijk samenwerken met retailers en lokale marketingactiviteiten aansturen met A-brand partners. Van den Eeckhout blijft vanuit het Antwerpse hoofdkwartier opereren.

Intel is 's werelds grootste chipfabrikant en een vooraanstaand producent van personal computer-, netwerk- en communicatieproducten. Meer informatie over Intel is te vinden op: www.intel.com.