Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 25-06-2003 2e persbericht van woensdag 25 juni 2003

Eindhoven: Verkeersongeval
Een 17-jarige bromfietser uit Eindhoven is woensdagmiddag rond 13.10 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Boschdijk. Een 69-jarige automobilist uit Best kwam van de Patrijslaan en verleende geen voorrang aan de bromfietser die op de Boschdijk reed. De bromfietsers is met schaafwonden naar een ziekenhuis gebracht.

Eersel: Twee gewonden bij verkeersongeval
Bij een verkeersongeval op de Grote Aardweg in Eersel zijn woensdagmorgen om 8.05 uur twee automobilisten gewond geraakt. Een 70-jarige man uit Hooge Mierde reed met zijn auto vanuit en uitrit de weg op. Hij zag daarbij de auto van een 42-jarige man uit Reusel over het hoofd. Door de klap van de aanrijding belandde de auto van de 70-jarige op zn kop in een sloot. De 70-jarige man is met nog onbekend letsel opgenomen in het Máxima Medisch Centrum en de Reuselnaar is met borstletsel opgenomen in het St. Anna ziekenhuis.

Valkenswaard: Auto tegen boom
Een 31-jarige man uit Valkenswaard is woensdag om 11.30 uur met zijn auto op de Luikerweg in Valkenswaard tegen een boom gebotst. Door nog onbekende oorzaak raakte hij van de weg en reed tegen de boom. De bestuurder is door ambulancepersoneel en de brandweer uit het wrak gehaald. De man is met beenletsel naar het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven gebracht.

Waalre: Verkeerscontrole
Woensdagmorgen heeft de politie op de Eindhovenseweg in Waalre en verkeerscontrole gehouden. Er zijn acht bestuurders bekeurd voor : verkeerd kenteken op aanhangwagen (2x), niet dragen van de autogordel (2x), geen helm dragen (2x) geen APK keuring (1x) en ondeugdelijke losbreekreminrichting bij een aanhanger ( 1x).