Fugro N.V

Leidschendam, 26 juni 2003

Ontwikkelingen bij Fugro volgens verwachting

In het algemeen verloopt de ontwikkeling van omzet en resultaat bij Fugro N.V. in de eerste zes maanden van 2003 volgens verwachting, rekeninghoudend met de lage dollarkoers en de aanhoudende zwakke economische omstandigheden wereldwijd. De verwachte ontwikkeling van het resultaat over de eerste zes maanden van dit jaar ligt in lijn met het resultaat over het eerste halfjaar van 2002, met uitzondering van het effect van translatieverschillen door de dalende koersen van de US-dollar en het Britse pond. Voor de ontwikkeling van de omzet geldt eenzelfde beeld. De invloed van acquisities op de omzet in het eerste halfjaar van 2003 is minimaal.

Fugro presenteert de resultaten over de eerste zes maanden van 2003 op 15 augustus 2003. Dan zal ook een verwachting worden uitgesproken over het gehele boekjaar.

voor nadere informatie:
Fugro N.V.
Ir. G-J. Kramer, President-directeur of
Ir. K.S. Wester, Directeur

Fugro verzamelt en interpreteert gegevens over het aardoppervlak en de bodem en geeft hierop gebaseerde adviezen. In het verlengde hiervan levert Fugro aanverwante diensten waaronder nauwkeurige plaatsbepaling, het testen van bouwmaterialen, reservoir engineering en datamanagement. Organisatorisch bestaat Fugro uit drie divisies: Geotechniek, Survey en Geoscience. Fugro is genoteerd aan Euronext N.V. te Amsterdam en opgenomen in de Amsterdam Midkap index. Fugro heeft ruim 250 kantoren en 7.000 medewerkers, die in meer dan 55 landen permanent aanwezig zijn.


Fugro N.V.
Postbus 41
2260 AA Leidschendam
Tel: 070-3111422
Fax: 070-3202703
ir@fugro.nl
www.fugro.com



---- --