Docdata NV

Te verspreiden op 26 juni 2003
U.S. Eastern Standard Time 02.30h. U.K. 07.30h. Continental Time 08.30h.

P E R S B E R I C H T

DOCdata N.V. publiceert vandaag de agenda voor een Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 17 juli 2003.

DOCdata N.V. maakt vandaag bekend dat de reeds eerder aangekondigde Algemene Vergadering van Aandeelhouders doorgang vindt op donderdag 17 juli 2003 om 14:00 uur ten kantore van DOCdata N.V., Energieweg 2, 5145 NW Waalwijk. De agenda bevat alleen het voorstel dat door DOCdata N.V. reeds is aangekondigd middels het persbericht op 16 april 2003, om door middel van een statutenwijziging te besluiten tot het terugbetalen van kapitaal aan de aandeelhouders ter hoogte van een bedrag van E 0,50 in contanten per aandeel.

De volledige tekst van de agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders en de toelichting daarop liggen ter inzage voor aandeelhouders en andere vergadergerechtigden ten kantore van DOCdata N.V., Energieweg 2 te Waalwijk, en bij ABN AMRO Bank N.V., Foppingadreef 22, 1102 BS Amsterdam, of zijn kosteloos verkrijgbaar bij ABN AMRO Bank N.V., Servicedesk, telefoonnummer 076-5799455. Inzage en verkrijging van bovenstaande documenten is eveneens mogelijk via de website van DOCdata N.V. www.docdata.com.


1. DOCdata Media Groep is een vooraanstaande onafhankelijke dienstverlener voor media uitgevers op het gebied van film, audio, multimedia en software in Europa.
2. DOCdata E-commerce Fulfillment houdt zich bezig met fijnmazige logistiek en gepersonaliseerde distributie voor onder andere Internetwinkels, detailhandel ketens en hard- en software bedrijven, voornamelijk voor de Europese markt.
3. DOCdata Industrial Automation ontwerpt, bouwt en levert enerzijds productiesystemen gebaseerd op optische- en lasertechnologie voor toepassing in onder andere documentbeveiligingssystemen voor veiligheidsdrukkers en bewerkingssystemen voor verpakkingsmaterialen. Anderzijds biedt Industrial Automation beveiligingskenmerken ten behoeve van authenticatie aan.

Waalwijk, Nederland, 26 juni 2003 - DOCdata N.V. (Euronext Amsterdam: DOCD)

Verdere informatie: DOCdata N.V.

M.F.P.M. Alting von Geusau

CEO
Tel. +31 416 631 100


---- --