Ingezonden persbericht

Argos Oil in zee met Logic Vision

Logic Vision BV uit Gouda heeft gisteren opnieuw een opdracht gekregen voor het leveren en implementeren van het succesvolle ERP systeem Microsoft Business Solutions Navision.

Argos Groep BV uit Rotterdam-Hoogvliet koos voor de meerwaarde die Logic Vision kon bieden boven de Evolution oplossing van leverancier CSS. Met name de gedrevenheid en de kracht om de bedrijfsprocessen op een perfecte manier te vertalen naar MBS Navision deden Argos besluiten om voor Logic Vision te kiezen.

De opdracht omvat de levering en implementatie van MBS Navision voor de werkmaatschappijen die zich bezig houden met Trading, Terminals en Bunkering. In een later stadium volgen wellicht de andere werkmaatschappijen.

Met de invoering van Microsoft Business Solutions Navision beoogt Argos behalve het verder vergroten van de efficiency en het bedrijfsrendement tevens haar sterke groei van de afgelopen jaren probleemloos te kunnen voortzetten. De schaalbaarheid van MBS Navision zorgt ervoor dat de oplossing mee kan groeien met de onderneming.

MBS Navision wordt door Argos ingezet voor het managen van vele uiteenlopende aspecten van haar bedrijfsvoering, variërend van relatiebeheer (CRM), handel, opslag, accijns en contractbeheer tot financiële administratie.

Deze opdracht vormt een bevestiging van de vooraanstaande positie die Logic Vision vervult in het segment van middelgrote bedrijven in de maritieme sector en haar toeleveranciers.

Gouda
26 juni 2003


Over Logic Vision
Logic Vision is een succesvolle Microsoft Business Solutions Partner gespecialiseerd in de levering en invoering van bedrijfsbrede Microsoft Business Solutions - Navision software voor handel, industrie en dienstverlening.

Al sinds 1992 richt het bedrijf zich op het ontwikkelen, verkopen en implementeren van specifieke brancheoplossingen voor branches zoals de maritieme sector (werven, rederijen, machinefabrieken, bunkerstations en toelevering) en de kunststof industrie (spuitgieterijen, polyester verwerkers etc).

Microsoft is wereldwijd een van de meest innovatieve en toonaangevende leveranciers van bedrijfsbrede software voor kleine en middelgrote bedrijven. Logic Vision is Microsoft Certified Business Solutions Partner en behoort tot de top 10 partners van Nederland.



Ingezonden persbericht