Ingezonden persbericht

Blote mannen poster Ola met succes op site T-C

Ola is op dit moment in opspraak vanwege de 'blote mannen in de wei' poster. In Katwijk is deze reeds verboden. T-C, een communicatieadviesbureau, heeft dezelfde foto al enige tijd op haar website staan, en met succes. www.t-c.nl is een frisse site waarmee T-C de bezoekers prikkelt en probeert te interesseren voor haar diensten. De site toont o.a. een verrassend beeld van een man met een zak over zijn hoofd. De foto van de blote mannen zorgt voor veel reacties.

De gezusters Timmermans (directrices T-C) zijn positief verrast door de ophef die momenteel ontstaat rondom de Ola campagne. " De foto is gedurfd, dat wel, maar toont het enthousiasme en het vrije gevoel dat een open veld in de zomer bij een mens losmaakt. Een beetje gek, maar wel lekker gevoel!" aldus Tamara en Rowena Timmermans. T-C kan nu echter wel haar mailingplannen met de betreffende foto laten varen, daarvoor is er nu te veel ophef. " We hopen dat we geen online verbod krijgen" lachen de dames.

T-C is een jong communicatieadviesbureau dat zich specialiseert in vormgeving, communicatiestrategie en wervende akties. Timmermans Communicatie is vooral werkzaam binnen het onderwijs en commerciele instellingen.