Ingezonden persbericht


ViewSonic introduceert het LCD ThinEdge(tm)-gamma voor professionele gebruikers

ViewSonic Corp., wereldleider in Visual Technologies(tm), introduceert een nieuw gamma van krachtige design LCD-schermen voor de professionele sector. Met een ultrafijn scherm dat slechts 1.5 cm dun is, springen deze modellen, beschikbaar in zwart of zilver & zwart, direct in het oog.

Het nieuwe ThinEdge VP-gamma

Banken, verzekeringsbedrijven en trading rooms hebben vaak behoefte aan een hele reeks krachtige LCD-schermen die naast elkaar worden geplaatst om werknemers in een oogopslag een hele waaier informatie voor te schotelen. ViewSonic richt zich op deze markt met zijn nieuwe professionele modellen. Dankzij het uiterst dunne en rechthoekige vlak lenen deze schermen zich perfect voor een zij-aan-zij opstelling.

Het uiterst heldere beeld, haarscherpe contrasten en uitstekende antwoordtijden zorgen ervoor dat deze nieuwe schermen een verbluffend resultaat leveren, zelfs voor snel bewegende beelden. Er is geen spoor van vervorming in de heldere, kleurrijke beelden.

De modellen varieren van 17" tot 21.3" en zijn uitgerust met zowel analoge als digitale inputs. De gebruiker kan de hoogte van het scherm aanpassen aan de eigen zithouding. De schermen kunnen ook 90° gedraaid worden van landscape- naar portretformaat en omgekeerd. De bijgeleverde software zorgt ervoor dat het beeld automatisch wordt aangepast aan de gekozen modus zodat een optimaal beeld op elk moment gegarandeerd is. Om toevallige of ongewilde wijzigingen aan de scherminstellingen te vermijden zijn alle modellen uitgerust met een snel toegankelijke OSD-lock. Bovendien voorkomt een power lock-functie dat het scherm per ongeluk wordt uitgezet. De 5 modellen zijn allemaal conform de VESA-specificaties en kunnen makkelijk op een muur gemonteerd worden of bevestigd worden aan een draaiende arm met behulp van optioneel beschikbare kits.

"ViewSonic is een gevestigd, toonaangevend merk in de bedrijfssector. Met de nieuwe professionele LCD-schermen benadrukken wij onze ambitie om het aandeel in dit zeer aantrekkelijke marktsegment uit te breiden. Alle nieuwe schermen uit dit gamma bevatten de recentste technologie met als resultaat nog betere resultaat en ergonomie," verklaart Russell Cole, Product Manager LCD bij ViewSonic Europa.

De modellen zijn nu beschikbaar bij gespecialiseerde winkels en genieten van de driejaarlijkse garantie van ViewSonic.

Over ViewSonic

ViewSonic Corporation, een van de wereldleiders in het domein van displaytechnologieën, biedt een rijke waaier van oplossingen voor de professionele markten maar ook voor gebruikers van allround applicaties, internet, onderwijs en ontspanning. ViewSonic heeft met zijn producten al meer dan 1.200 awards in de wacht gesleept van onafhankelijke publicaties en organisaties in de hele wereld.

ViewSonic is gevestigd in Walnut (Californië, VS). Het in 1987 opgerichte bedrijf is volledig in privé-handen. De wereldwijde omzet bedraagt momenteel meer dan een miljard dollar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Laureen Dix - Leads United Marie Pinon Communicatie-Adviesbureau ViewSonic - Press Relations Europe email: laureen.dix@leadsunited.com email: pinonm@viewsoniceurope.com Tel: +31.6.2475.0474 Tel: +33 (0)1.4147.4905 / +33.6.1168.4181

LEADS UNITED

Communication with an edge

Ringlaan 37
B - 2240 Zandhoven
Tel.: +32/03 466 01 88 - Fax: +32/03 466 01 80
www.leadsunited.com