ProRail

Persbericht

26-6-2003

Actuele verkeersinformatie

Aanpassingen treindienst in de periode van vrijdag 20 juni 2003 tot en met donderdag 03 juli 2003.

Extra:

Stoppen Onze Lieve Vrouwe ter Nood, 29 juni Op zondag van 09:00 tot 16:00 uur zijn er extra stops voor treinen van en naar OLV ter Nood.

Werktrajecten:

Amsterdam Centraal -Schiphol-Leiden v.v., 16 t/m 20 juni In de nachten van maandag op dinsdag, dinsdag op woensdag,
*woensdag op donderdag en donderdag op vrijdag van 01:00 tot 04:45 uur. (*) met uitzondering nacht woensdag op donderdag.
Door werkzaamheden worden de nachtnettreinen omgeleid via een andere route en stoppen niet in Schiphol. Er worden bussen ingezet tussen Amsterdam en Schiphol en Schiphol en Leiden.
Houdt u van en naar Schiphol rekening met een vertraging van ongeveer 15 minuten.

Den Haag HS-Rotterdam Centraal v.v., 21 juni Op zaterdag vanaf 21:30 uur.
Door werkzaamheden rijden er tussen Den Haag en Schiedam Centrum geen treinen.
Er worden bussen ingezet tussen Delft en Rotterdam en tussen Delft en Den Haag.
Houdt u tussen Den Haag en Rotterdam rekening met een vertraging van ongeveer 30 minuten.
* De treinen rijden niet tussen Den Haag en Rotterdam.
* Doorgaande reizigers tussen Rotterdam en Den Haag kunnen omreizen via Gouda.

Brussel-Amsterdam Centraal, 21 juni Op zaterdag van 21:00 tot 23:00 uur. Door werkzaamheden rijden er VAN Rotterdam NAAR Amsterdam minder treinen via Den Haag HS en Schiphol. Doorgaande reizigers stappen in Rotterdam over naar Schiphol. Vertraging: 15 tot 30 minuten.
* Internationale treinen Amsterdam Centraal-Brussel rijden van Rotterdam naar Amsterdam via een andere route en stoppen niet in Den Haag HS, Schiphol maar wel extra in Duivendrecht.

Amsterdam-Schiphol-Leiden Centraal-Den Haag HS v.v. 20 juni
Op vrijdag vanaf 21:15 uur.
Door werkzaamheden rijden er tussen Den Haag HS en Amsterdam Centraal minder treinen. Intercity-reizigers moeten tussen Den Haag HS en Amsterdam Centraal rekening houden met een vertraging van 15 tot 30 minuten.

* Intercity's Amsterdam Centraal-Vlissingen rijden niet tussen Den Haag HS en Amsterdam Centraal.

Eindhoven-Roermond v.v., 21 juni Op zaterdag gedurende de hele dag. Door werkzaamheden rijden er tussen Eindhoven en Weert geen treinen maar bussen.
Houdt u tussen Eindhoven en Weert rekening met een vertraging van ongeveer 30 minuten.
* Stoptreinen Eindhoven-Weert, intercity's Den Haag Centraal-Heerlen en intercity's Maastricht-Haarlem rijden niet tussen Eindhoven en Weert.

Den Haag Centraal-Rotterdam Centraal v.v., 21 en 22 juni In de nacht van zaterdag op zondag van 01:00 tot 05:00 uur. Door werkzaamheden rijden de nachtnettreinen tussen Den Haag Centraal en Rotterdam via een andere route en stoppen niet in Delft.
Er worden bussen ingezet tussen Den Haag Centraal en Delft en tussen Rotterdam Centraal en Delft. Nachtnetreizigers moeten tussen Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal rekening houden met een vertraging van ongeveer 30 minuten.

Amsterdam Centraal-Schiphol-Leiden Centraal v.v. 22 t/m 27 juni
In de nachten van zondag op maandag tot en met de nacht van donderdag op vrijdag van 01:00 tot 05:00 uur. Door werkzaamheden worden de nachtnettreinen omgeleid via een andere route en stoppen niet in Schiphol. Er worden bussen ingezet tussen Amsterdam en Schiphol en Schiphol en Leiden.
Houdt u van en naar Schiphol rekening met een vertraging van ongeveer 15 minuten.

Den Haag HS-Leiden Centraal v.v., 23 t/m 27 juni Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 21:15 uur.
Door werkzaamheden rijden er tussen Amsterdam en Den Haag geen intercity's en rijden er tussen Leiden en Rotterdam/Rotterdam Lombardijen minder treinen. Houdt u tussen Leiden en Rotterdam Lombardijen rekening met een vertraging van 15 tot 30 minuten.
* Stoptreinen Leiden Centraal-Rotterdam Lombardijen rijden niet tussen Leiden en Rotterdam Lombardijen.
* Intercity's Amsterdam Centraal-Dordrecht en intercity's Amsterdam Centraal-Vlissingen rijden niet tussen Amsterdam Centraal en Den Haag HS.

Zoetermeer Stadslijn v.v., 23 t/m 27 juni Op maandag tot en met vrijdag van 09:20 tot 15:20 uur. Door werkzaamheden rijden de treinen op de Zoetermeer Stadslijn alleen Rechtsom.
Houdt u rekening met een vertraging van ongeveer 15 minuten.

Deventer-Almelo v.v., 28 en 29 juni Vanaf zaterdag tot en met zondag. Door werkzaamheden rijden er tussen Deventer en Rijssen geen treinen maar bussen.
Er worden tevens bussen ingezet tussen Deventer en Rheine (D) en tussen Deventer en Bad Bentheim. Houdt u tussen Deventer en Almelo rekening met een vertraging van ongeveer 30 minuten. Internationale reizigers moeten tussen Schiphol en Hengelo rekening houden met een vertraging van ongeveer 60 minuten.
* Stoptreinen Deventer-Almelo rijden niet tussen Deventer en Almelo.

* Internationale treinen rijden niet tussen Amsterdam en Hengelo en niet tussen Schiphol en Hengelo.
* Intercity's stoppen tussen Rijssen en Almelo extra in Wierden.

* Intercity's rijden niet tussen Deventer en Rijssen.

Tilburg-Eindhoven/Breda v.v., 29 juni Op zondag tot 12:00 uur.
Door werkzaamheden rijden er tussen Tilburg en Boxtel geen treinen maar bussen.
Houdt u tussen Tilburg en Eindhoven rekening met een vertraging van ongeveer 30 minuten.
* Intercity's rijden niet tussen Tilburg en Eindhoven.
* Stoptreinen Tilburg West-Deurne rijden niet tussen Tilburg West en Boxtel.

* Doorgaande reizigers tussen Tilburg en Eindhoven kunnen omreizen via Den Bosch.

Tilburg-Eindhoven/Breda v.v., 29 juni Op zondag van 12:00 tot 18:00 uur. Door werkzaamheden rijden er tussen Tilburg West en Tilburg minder treinen en rijden er tussen Oisterwijk en Boxtel geen stoptreinen en er rijden bussen. Houdt u tussen Tilburg en Boxtel rekening met een vertraging van ongeveer 30 minuten.
* Stoptreinen Tilburg West-Deurne rijden niet tussen Oisterwijk en Boxtel en niet tussen Tilburg West en Tilburg.

Amsterdam Centraal-Schiphol-Leiden Centraal v.v., 29 juni t/m 4 juli
In de nachten van zondag op maandag tot en met de nacht van donderdag op vrijdag van 01:00 tot 05:00 uur. Door werkzaamheden rijden de nachtnettreinen tussen Amsterdam en Leiden via een andere route en stoppen niet in Schiphol.
Er worden bussen ingezet tussen Schiphol en Leiden en tussen Schiphol en Amsterdam.
Houdt u rekening met een vertraging van 15 tot 30 minuten.

Zoetermeer Stadslijn v.v., 30 juni t/m 4 juli Van maandag tot en met vrijdag van 09:05 tot 15:05 uur. Door werkzaamheden rijden de treinen op de Zoetermeer Stadslijn alleen Linksom. Houdt u rekening met een vertraging van ongeveer 15 minuten.

Zutphen-Winterswijk v.v., 1 juli Op dinsdag van 09:00 tot 15:00 uur. Door werkzaamheden rijden er tussen Zutphen en Winterswijk geen treinen maar bussen.
Houdt u tussen Zutphen en Winterswijk rekening met een vertraging van 15 tot 30 minuten.

Algemeen
· Alle trajecten zijn vice versa, tenzij anders vermeld. · Actuele reisinformatie, inclusief werkzaamheden aan het spoor, vindt u ook op NOS Teletekst pagina 751 t/m 754.

Sinds 1 januari 2003 werken Railinfrabeheer, Railned en Railverkeersleiding onder één nieuwe naam: ProRail. ProRail streeft voor de vervoerders van reizigers en goederen naar een optimale be-schikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid van het spoornet.


---
Copyright © 2003 ProRail