Ingezonden persbericht


Voorlichtingsbijeenkomsten

Competentiewaardering en -beloning


van automatische periodieken naar ontwikkelingsbeloning

Is de beoordelingssystematiek van uw bedrijf aan vernieuwing toe? Wilt u van de automatische periodieken af?
Heeft u behoefte aan een praktisch instrument om de ontwikkeling van uw medewerkers te stimuleren?
Heeft u onlangs een functiewaarderingsonderzoek afgerond en wilt u nu verder?
Bent u van plan iets met competenties te gaan doen - of doet u dat al, maar valt de praktijk niet mee?

Op donderdag 26 juni 2003 organiseert AWVN voor de leden een voorlichtingsbijeenkomst over het nieuwe AWVN-product 'Beoordelen en belonen met competenties'. Deze vindt in Amersfoort plaats, en duurt van 13:00 uur tot 17:15 uur.

Ondernemingen kijken in de huidige, verslechterde economische situatie steeds kritischer naar hun belonings- en beoordelingsbeleid. Competentiemanagement wordt in deze context steeds belangrijker en krijgt meer inhoud. Competenties zijn immers uitermate belangrijk voor het functioneren van de medewerkers en het realiseren van de beoogde resultaten. Maar hoe voer je competentiemanagement succesvol in? Wat zijn de mogelijkheden, wat zijn de valkuilen? Meer weten over competentiemanagement? Klik op AWVN-product Competentiewaardering en -beloning

De bijeenkomst gaat in op de praktische kant van competentiebeoordeling en
-beloning. Het programma opent met de vraag voor welke organisaties het zinvol is om comptenties als input te gebruiken voor het beoordelen en belonen. Vervolgens komen inrichtings- en invoeringsvraagstukken aan de orde.

Interesse?
De bijeenkomst is uitsluitend toegankelijk voor leden van AWVN. Deelname is kostenloos.
Leden die geen inschrijfformulier hebben ontvangen, kunnen deze aanvragen bij Jacqueline Kooi, telefoon (023) 510 11 49, e-mail: kooi@awvn.nl. Aanmeldingen: uiterlijk 12 juni 2003.