Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

Correctie

Persuitnodiging prijsuitreiking 'stimuleringsprijs maatschappelijk verantwoord ondernemen'


18 juni 2003 -
Minister Veerman van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij overhandigt op donderdag 26 juni de stimuleringsprijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen aan de winnaar van de juryprijs. Frans Tummers, voorzitter van de Nederlandse Voedingsmiddelen Industrie VAI, zal de publieksprijs uitreiken.

Voor deze prijs zijn genomineerd:

* Agrarisch Cultuurgoed uit Voorst

* BV Gulpener Bierbrouwerij uit Gulpen

* De Hoeve BV uit Deurne

* Rijk Zwaan Zaadteelt en Zaadhandel BV uit De Lier
* Telersvereniging Les Meilleurs uit Oirschot De prijsuitreiking vindt plaats tijdens een conferentie met als thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in internationaal perspectief, grensverleggend ondernemen. Ella Vogelaar (Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Unilever Nederland) zal een inleiding houden over maatschappelijk verantwoord ondernemen in internationaal perspectief. Vervolgens presenteren de genomineerden hun voorstel aan het publiek. De aanwezigen kunnen hun stem uitbrengen voor de publieksprijs. Na bekendmaking door de jury van de winnaar zal minister Veerman de juryprijs uitreiken. VAI-voorzitter Frans Tummers overhandigt vervolgens de publieksprijs aan de door het publiek gekozen winnaar. Tineke Verburg zal tijdens de conferentie optreden als dagvoorzitter.

De conferentie staat open voor vertegenwoordigers van de media. Aanvang: 13.00 uur in het Hotel Crowne Plaza Promenade te Scheveningen. Ter gelegenheid van de conferentie wordt het boek 'Grensverleggend ondernemen, maatschappelijk verantwoord ondernemen in internationaal perspectief' uitgereikt.