Ingezonden persbericht

Persbericht

26 juni 2003

Demon sluit samenwerkingsovereenkomst met 4Sure.IT

~ Demon Internet breidt security aanbod uit met krachtige anti-virus oplossing ~

Demon Internet maakt een samenwerkingsovereenkomst bekend met 4Sure.IT, specialist in managed security services. Dankzij deze samenwerking is Demon's portfolio van security producten uitgebreid met een krachtige anti-virus oplossing, die gebaseerd is op McAfee VirusScan ASaP.

De anti-virus software zal standaard worden aangeboden aan zakelijke klanten en optioneel aan consumenten. Demon speelt met deze uitbreiding van het security portfolio in op de grote vraag naar internetbeveiligings-toepassingen voor de zakelijke markt.

De McAfee VirusScan ASaP anti-virus dienst is een onderdeel van Demon DSL Secure, een totaaloplossing voor veilig internet. De oplossing bestaat uit een stabiele ADSL of SHDSL internetverbinding, standaard uitgerust met McAfee VirusScan ASaP managed anti-virus dienst en een managed firewall/ VPN service.

McAfee VirusScan ASaP is een desktop managed anti-virus oplossing, waarbij de updates automatisch bij de gebruiker worden geïnstalleerd. Tevens kan de gebruiker online uitgebreide rapportages inzien over onder andere de status van de beveiliging van zijn systeem, het aantal afgeslagen virusaanvallen.

"Demon is een van de grootste aanbieders van DSL-verbindingen in Nederland. Dit soort snelle verbindingen vraagt om een anti-virus systeem dat bescherming biedt tegen de allernieuwste virussen en steeds up-to-date is," aldus Marcel Hartgerink, general manager bij 4Sure.IT. "Het bundelen van de Demon DSL-verbindingen met de beveiligingsoplossingen van 4Sure.IT biedt de klant een perfecte combinatie voor snel én veilig internetten."

"De bedreigingen door het gebruik van Internet nemen toe. hackers, crackers, scriptkiddies, e-mail virussen, Trojan horses, hijacking en scripts vormen een gevaar voor het bedrijfsnetwerk en kritische data via de internetverbinding," zei Jurgen Hof, sales & marketing director Demon Internet. "Wij merken dat onze klanten vaak zelf niet de kennis en capaciteiten in huis hebben om zich effectief te kunnen te wapenen tegen deze bedreigingen. McAfee VirusScan vormt daarom de ideale aanvulling op ons aanbod."

(309 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over 4Sure.IT
4Sure.IT is onderdeel van Unit 4 Agresso, beursgenoteerd leverancier van bedrijfssoftware en beveiligingsoplossingen. 4Sure.IT is gespecialiseerd in Managed Security Services, het automatisch, via internet distribueren, installeren en beheren van anti-virus software en beveiligingsoplossingen. 4Sure.IT was de eerste leverancier in de Benelux die een complete oplossing aanbood voor managed security en internet services, en neemt een leidende positie in op de Nederlandse markt voor 'managed services'.

Ingezonden persbericht