Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 26-06-2003 Persberichten district Lekstroom middag, 15.10 uur

Hennepkwekerij ontmanteld

T GOY- Woensdag 24 juni heeft de politie in een woning in t Goy een hennepkwekerij ontmanteld. Rond 15.00 uur deed de politie een inval in de woning, waar in de garage een hennepkwekerij werd aangetroffen. Deze werd ontmanteld en 213 planten met bijbehorende apparatuur werden in beslag genomen. Daarbij werden in de woning wapens en een hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Een 48-jarige bewoner en een 24-jarige bewoonster zijn aangehouden.

Aanrijding fietser - bromfietser

HOUTEN- Donderdag vond een aanrijding plaats op de Onderdoor. Rond 11.40 uur reed een 15-jarige fietsster uit Houten op de Onderdoor in de richting van het Imkerpark. Achter de fietser reed een 19-jarige bromfietser uit Houten met een 16-jarige plaatsgenote achterop.

De fietsster keek vermoedelijk achterom, waardoor ze een beweging naar links maakte. Daardoor reed de bromfietser tegen de fietsster aan en beiden kwamen ten val. De fietsster is met rugletsel en diverse schaafwonden vervoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder en bijrijdster van de bromfiets werden ter plaatse aan schaafwonden behandeld door het ambulancepersoneel.