Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Emmen 26-06-2003
Persberichten donderdagmiddag 26 juni 2003 Roel Hallink, tel.: 0591-662014 of 06-51528156

Het perspiket en de voorlichting wordt om 17.00 uur overgenomen door Bert Peters.

Snorfiets onder auto
ERICA Vanmorgen is een 15-jarig meisje uit Coevorden gewond geraakt bij een aanrijding op de Beekweg. Het meisje reed op een snorfiets over de Beekweg en sloeg linksaf om een inrit in te rijden. Opdat moment werd zij ingehaald door een 35-jarige automobilist uit Nieuw Amsterdam. Bij de aanrijding die volgde, bekwam het meisje beenletsel. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen. Na behandeling mocht zij weer naar huis. Diefstal uit auto
ASSEN - Woensdagavond is er ingebroken in een auto aan het Mercuriusplein. Door het slot van één van de portieren te forceren, wisten de daders in de auto te komen. Gestolen werd een fotocamera, een radioversterker en het frontje van een navigatiesysteem. Totale schade is niet bekend.
Inbraak in woning
ASSEN In de nacht van woensdag op donderdag is er ingebroken in een woning aan de Antreperstraat. De daders wisten een deur te forceren en zo binnen te komen. Vermist worden een laptop, een handtas met daarin een portemonnee met pasjes en wat geld en tevens nog een kluis met en paar honderd euro. Totale schade is nog niet bekend.