Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 26-06-2003 Persberichten district Aa & Dommel

SNELHEIDSCONTROLE

Woensdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Esscheweg in Sint Michielsgestel. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden, werden 93 bestuurders bekeurd die te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 88 km/u.


---


Dezelfde middag is ook snelheidscontrole gehouden op de rijksweg N65 onder Helvoirt. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden, werden 157 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 117 km/u.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING Vught

Woensdagavond is een 46-jarige man uit Vught aangehouden. De man die dronken was, zat op een bankje aan het Marktveld in Vught. Daarbij viel hij anderen lastig en veroorzaakte hij overlast. Toen politiemensen hem aanspraken, schold hij hen uit en beledigde hij hen. Hierop is de man aangehouden. Aan het politiebureau beledigde hij ook de daar aanwezige hulpofficier van justitie. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij donderdagmorgen heengezonden.

TE VEEL GEDRONKEN

In de nacht van woensdag op donderdag is op de Eerschotsestraat in Sint Oedenrode een 29-jarige man uit Sint Oedenrode bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 2 uur en een boete van EUR 190,-.


---


Dezelfde nacht werd op de Kempenlandstraat in Vught een 34-jarige man uit `s-Hertogenbosch voor hetzelfde feit bekeurd. De man kreeg eren rijverbod van 2 uur.