Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 26-06-2003 Persberichten district Den Bosch

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, `s-Hertogenbosch

Woensdagmiddag is een 65-jarige man uit `s-Hertogenbosch aangehouden. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een vechtpartij eerder die middag op de Ploossche Hof in `s-Hertogenbosch. Hij zou daar een 29-jarige plaatsgenoot met een knuppel hebben geslagen. De 65-jarige man is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

MEISJE AANGEHOUDEN VOOR WINKELDIEFSTAL, `s-Hertogenbosch

Woensdagavond is een winkel aan de Arena een 15-jarig meisje uit `s-Hertogenbosch betrapt toen ze zes pakjes sigaretten, enkele T-shirts en nog enkele spullen weg nam. Het meisje werd door personeel overgedragen aan de politie. Tegen het meisje is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is ze heengezonden.

TE VEEL GEDRONKEN OP BROMFIETS, Vlijmen

Woensdagavond is op het van Greunsvenpark in Vlijmen een 40-jarige man uit vlijmen bekeurd. Hij reed op een bromfiets terwijl hij te veel had gedronken. Hij had bijna vijf keer de maximale toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed. De man kreeg een rijverbod van 12 uur. Terwijl deze man werd gecontroleerd was er een 26-jarige man uit Vlijmen die zich hiermee bemoeide. Ook nadat van hem was gevorderd weg te gaan, deed ij dat niet. Deze man werd aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en na verhoor is hij heengezonden.

SNELHEIDSCONTROLE, Heusden

Woensdagavond is snelheidscontrole gehouden op de Provincialeweg N267 onder Heusden. Er werden op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden 13 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 128 km/u.

MANNEN AANGEHOUDEN VOOR POGING DIEFSTAL AUTO, Rosmalen

In de nacht van woensdag op donderdag werd gemeld dat drie gemaskerde mannen een auto die geparkeerd stond aan de Kruisherenborch in Rosmalen probeerden te stelen. Toen de politie ter plaatse kwam, maakten ze zich uit de voeten. Het drietal had geprobeerd om een in die straat geparkeerde Opel te stelen. Na een achtervolging en een zoektocht in de omgeving konden drie mannen uit Oss, 18, 19 en 23 jaar, worden aangehouden. Het trio is voor verder onderzoek ingesloten.

ILLEGALE VREEMDELING, Drunen

Donderdagmorgen is bij een controle op de Prins Hendrikstraat een 37-jarige Turkse man aangetroffen. Bij de controle bleek, dat de man illegaal in Nederland verbleef. Hij zal zo snel mogelijk uit Nederland worden verwijderd.

GORDELCONTROLE, `s-Hertogenbosch

Donderdagmiddag is een autogordelcontrole gehouden op het Kapelaan Koopmansplein in `s-Hertogenbosch. Bij deze controle zijn 23 personen bekeurd die de autogordel niet gebruikten. Op de Veemarktweg in `s-Hertogenbosch werden nog eens 29 personen bekeurd voor hetzelfde feit.