Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 26-06-2003
2e persbericht van donderdag 26 juni 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Brand in woning
Donderdag om 9.20 uur werd gemeld dat er brand was in een woning aan de Garonnelaan. De brandweer heeft de brand geblust. Er waren geen personen in de woning. De oorzaak van de brand is nog onbekend. De politie stelt een onderzoek in.

Helmond: Rolsteiger gestolen
Vanaf een bouwplaats aan de Grasbeemd is tussen woensdag 18.00 uur en donderdag 6.30 uur een rolsteiger gestolen. Een hekdeel van de omheining is platgegooid. De rolsteiger was door het bouwbedrijf gehuurd. De waarde ligt rond de 4.000,=.

Budel: Auto gestolen
Vanaf een afgesloten terrein van een bedrijf aan de Meemortel is in de nacht van woensdag op donderdag een zwarte Audi A3 met het kenteken RD-FX-92 gestolen. De poort die toegang geeft tot het terrein is opengebroken.

Eersel: Meisje zwaar gewond bij verkeersongeval Bij een verkeersongeval op de Hoef is donderdagmorgen om 7.55 uur een 13-jarig meisje uit Vessem zwaar gewond geraakt. Het meisje maakte deel uit van een groep scholieren die op weg was naar hun school in Eersel. Het meisje stak plotseling de weg over om iets aan de andere kant van de weg te bekijken. De 30-jarige bestuurder van een personenauto uit Nederweert kon het plotseling overstekende meisje niet meer ontwijken en reed haar aan. Het slachtoffer is met ernstig hoofdletsel naar een ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De zes meisjes die met haar meefietsten, leeftijden van 13 en 14 jaar oud en allemaal uit Vessem, zijn op het politiebureau van Eersel opgevangen.