Politie Zeeland



W-4385-2003 TAS UIT AUTO WEGGENOMEN


Uit een auto die geparkeerd stond aan de G. Rietveldstraat te Vlissingen is donderdagmiddag een tas weggenomen.
De eigenaresse had haar auto rond 15.15 uur afgesloten maar was vergeten een raam te sluiten. Toen ze vijf minuten later terugkwam, bleek uit haar auto een tas te zijn weggenomen met hierin o.a. een portemonnee met een geldbedrag van een paar honderd euro.


W-4386-2003 KOP/STAARTBOTSING

Op de Schroeweg te Middelburg zijn donderdagmiddag twee voertuigen beschadigd bij een kop/staartbotsing.
Een 45-jarige automobilist uit Oost-Souburg stond stil op de linkerrijstrook van de Schroeweg. Toen hij van baan wilde wisselen, reed hij een stukje achteruit en raakte hierbij de auto van een 22-jarige Arnemuidenaar. Er was alleen blikschade.


W-4387-2003 PORTEMONNEE WEGGENOMEN

Van een 37-jarige Middelburgse is donderdagmiddag in een winkel in de Walstraat te Vlissingen in een onbewaakt ogenblik de portemonnee weggenomen.
De vrouw had tijdens het passen van schoenen haar tas even achter haar gelegd. Toen ze bij de kassa wilde betalen, bleek haar portemonnee, met daarin een tiental euro's en een paar pasjes, te zijn verdwenen.


W-4388-2003 DIEFSTAL UIT AUTO

In een auto die geparkeerd stond aan de K. Hasselaarstraat te Vlissingen is donderdagmiddag tussen 14.00 uur en 17.30 uur ingebroken.
Uit de auto werd een gsm weggenomen. Schadebedrag is onbekend.


W-4389-2003 ONDER INVLOED

Bij een alcoholcontrole op de Engelandweg te Ritthem is donderdag rond 18.00 uur een 36-jarige Vlissingse automobilist aangehouden wegens rijden onder invloed.
Uit een blaastest bleek dat hij ruim 2 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken. Hij kreeg hierop een rijverbod van 5 uur en een proces-verbaal.






Politie Zeeland