Ingezonden persbericht


TT Circuit Assen / Amsterdam MotoRAI, 17 oktober 2002

TT Circuit Assen verwacht op 28 juni 2003 haar 10-miljoenste Dutch TT-bezoeker

Als op zaterdag 28 juni 2003 de 73e editie van de Gauloises Dutch TT wordt gehouden, verwacht het TT Circuit Assen haar 10-miljoenste Dutch TT-bezoeker. Een mijlpaal die de TT-organisatie vanzelfsprekend niet onopgemerkt zal laten passeren! Want, de 10-miljoenste bezoeker wordt op de Dutch TT-racedag eigenaar van een fonkelnieuwe Honda CBR600RR, die hem of haar wordt uitgereikt door niemand minder dan MotoGP-wereldkampioen Valentino Rossi. Een unieke kans voor de TT-fans om op de laatste zaterdag in juni met een gloednieuwe Honda huiswaarts te keren, zo maakte het TT Circuit Assen bekend tijdens de 1e dag van de MotoRAI in Amsterdam, waar de eerste 100.000 van de half miljoen actiefolders wordt uitgereikt.

Het gemiddelde aantal bezoekers bij de trainingen en de racedag van de Dutch TT ligt op bijna 137.000, met als absolute topjaar de Dutch TT van 1990. Dat was het jaar nadat Hans Spaan in 1989 de 125cc race tijdens de Dutch TT won. In 1990 trokken méér dan 210.000 TT-fans naar Assen, waaronder officials, coureurs en hun teamleden, VIP s en maar liefst 201.840 betalende bezoekers die tijdens de trainingen en de traditionele laatste zaterdag van juni naar het TT Circuit Assen kwamen. Dat jaar werd ook het recordaantal van 143.532 betalende bezoekers bereikt op de wedstrijddag. 1982 Was het eerste jaar waarin het totaal aantal bezoekers boven de 200.000 uit kwam, namelijk 209.000 bezoekers.

In het kader van de te verwachten 10-miljoenste Dutch TT-bezoeker start het TT Circuit Assen in de aanloop tot deze mijlpaal tal van acties. Zo werd tijdens de 1e dag van de MotoRAI werd aangekondigd dat er voor de internetters onder de motorsportliefhebbers zich op de TT-site www.tt-assen.com kunnen aanmelden voor de gratis Pole Position E-mail Nieuwsbrief, die naast actuele nieuwtjes ook diverse voordelen en kortingen biedt. Het TT Circuit Assen houdt daarbij ook een TT Kids Tekenwedstrijd. Iedere maand wordt er een winnaar/winnares uit de inzendingen getrokken, waarvan de winnaars een paar unieke rondjes met een topcoureur op het snelle race-asfalt in Assen mogen meemaken. Tekeningen, voorzien van naam, adres en leeftijd kunnen worden ingezonden naar TT Circuit Assen, Postbus 150, 9400 AD Assen. En voor de TT Fans is er een prijsvraag uitgeschreven waarbij op de website of via e-mail een slagzin afgemaakt moet worden. Maak de zin af: De Dutch TT is voor mij de mooiste Grand Prix, &&&.. stuur hem voorzien van al je adresgegevens op naar bovenstaand adres, vul de slagzin in op de TT-website of stuur hem voorzien van alle adresgegevens per e-mail naar info@tt-assen.com De beste inzender wint twee VIP-kaarten voor de 73e Gauloises Dutch TT (28 juni) of het WK Superbike (7 sept.)

Teksten van de actiefolder:

WORD JIJ DE 10-MILJOENSTE TT-BEZOEKER&?

&DAN BEN JIJ DE WINNAAR VAN EEN HONDA CBR600RR !

Het TT Circuit Assen verwacht op zaterdag 28 juni 2003 tijdens de 73e editie van de Gauloises Dutch TT haar 10-miljoenste TT-bezoeker.

Zorg dat je er op de laatste zaterdag in juni bij bent, want misschien ben jij dan wel degene die als 10-miljoenste TT-bezoeker de eigenaar wordt van die hagelnieuwe, bloedmooie en supersnelle Honda CBR600RR, die wordt uitgereikt door MotoGP-wereldkampioen Valentino Rossi.

Verzeker jezelf van een tribuneplaats met zicht op één van de 8 grote Big Screen Vidiwalls of koop een staanplaats en maak kans op de Honda CBR600RR. De kaartverkoop voor de Gauloises Dutch TT is reeds gestart en naast de 21 Motoport zaken heeft het TT Circuit Assen nog een 15-tal andere voorverkoopadressen. Een uitgebreide lijst met telefoonnummers en adressen vindt je op www.tt-assen.com.

Actuele info en kortingen met de GRATIS 'Pole Position E-mail Nieuwsbrief®'

Service voor het publiek staat bij het TT Circuit Assen hoog in het vaandel. De website met GRATIS screensavers, TT Event-radio, de Big Screen Vidiwalls tijdens de Gauloises Dutch TT en het WK Superbike en de met succes geïntroduceerde TT Circuit Assen 'Pole Position E-mail Nieuwsbrief'. Een nieuw concept waarbij u als bezoeker van het TT Circuit Assen centraal staat. Want het TT Circuit Assen doet méér voor haar regelmatige en trouwe bezoekers. Met de Pole Position E-mail Nieuwsbrief verzekert u zich van alle actuele informatie over de Dutch TT, WK Superbike, de GP s, kalenders en tal van kortingen etc.

Kortingsbonnen voor het autosport- en motorsportseizoen 2003

De 'Pole Position Nieuwsbrief' verschijnt iedere maand per e-mail en biedt naast alle informatie over de evenementen op het TT Circuit Assen ook tal van kortingen op de entreeprijs voor de diverse motor(sport)beurzen in ons land, wordt u als eerste op de hoogte gebracht over deelname aan de Landelijke Motordag(en) (30 april en 1 mei), heb je fikse reductie op jaarboeken, paddocktoegang tijdens de Rizla+ Racing Day, auto- en motorreizen naar Engeland en diverse GP-trips etc.

Meld je snel aan op www.tt-assen.com en maak kans op een GRATIS VIP-arrangement voor 2 personen tijdens de 73e Gauloises Dutch TT (28 juni 2003) of het WK Superbike (7 sept. 2003)

TT-FAN PRIJSVRAAG

Alle TT-fans opgelet: win een VIP-arrangement voor twee personen tijdens de Gauloises Dutch TT! Wilt u op de laatste zaterdag in juni genieten van een VIP-arrangement voor 2 personen in de exclusieve Gold Club tijdens de 73e Dutch TT (28 juni 2003). Je kunt de 2 VIP-arrangementen ter waarde van ¬ 1.000,- winnen door vóór 30 mei 2003 een mail sturen naar info@tt-assen.com onder vermelding van TT-fan prijsvraag en maak de zin af: De Dutch TT is voor mij de mooiste Grand Prix, &.. . Een deskundige jury kiest vóór de 73e Dutch TT een mail van de winnaar/winnares uit! Via de GRATIS Pole Position E-mail Nieuwsbrief maken we de winnaar bekend. De winnaar krijgt thuis bericht!

TT KIDS TEKENWEDSTRIJD

Alle kids opgelet: Win een rondje met een topcoureur op het TT Circuit Assen: teken de mooiste racemotor in actie op het TT Circuit Assen! Wil jij zo n coole en supersnelle ronde maken op het TT Circuit Assen? Maak dan een mooie tekening van een mooie Grand Prix-racemotor op het TT Circuit Assen. Jij weet vast wel wat voor mooie motoren er op het circuit rondrijden. En jij kunt daar vast een hele mooie tekening van maken! Elke maand t/m de Gauloises Dutch TT op 28 juni 2003 kiest onze deskundige jury van coureurs en artiesten een tekening van de winnaar/winnares uit! Stuur je tekening op naar: TT Tekenwedstrijd, Postbus 150, 9400 AD Assen. Vergeet niet je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer te vermelden. De winnaars krijgen thuis bericht!


********

Ingezonden persbericht