Politie Midden- en West Brabant

Drie gewonden bij vechtpartij in Raamsdonksveer

Raamsdonksveer, 28 juni 2003.

RAAMSDONKSVEER - Bij een vechtpartij aan het Gangboord zijn vannacht rond halftwee drie mannen gewond geraakt. Twee van de mannen zijn afkomstig uit Raamsdonksveer en 18 jaar oud. Het derde slachtoffer is afkomstig uit Breda en is 20 jaar oud. De drie slachtoffers zijn door de GGD overgebracht naar ziekenhuizen in Breda en Oosterhout. Een van de 18-jarige slachtoffers is later overgebracht naar het Utrechts Medisch Centrum in Utrecht.

Uit het tot nu toe door de politie ingestelde onderzoek is gebleken dat er op de kermis die op dit moment in Raamsdonksveer wordt gehouden, onenigheid is ontstaan tussen twee groepen. Deze onenigheid verplaatste zich van de kermis naar het Gangboord. Daar raken de slachtoffers gewond. Bekend is dat er bij dit treffen gebruik is gemaakt van een fietsslot met ketting, een mes en een vuurwapen. Op dit moment is niet duidelijk waardoor het letsel van de drie slachtoffers is ontstaan.

Personeel van de Unit Forensisch technisch Onderzoek (FTO) van de politie Midden en West Brabant heeft vannacht op de plaats delict een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld.

De politie in district Oosterhout heeft een team geformeerd dat de zaak onderzoekt.

Bron: Carel Bouman