Politie Zeeland



W-4419-2003 AANRIJDING IN BIGGEKERKE

Vrijdagavond rond 20.50 uur vond er op de kruising Koolesweg, Rondweg in Biggekerke een aanrijding plaats tussen een snorfiets en een personenauto.
De bestuurder van de snorfiets uit de gemeente Veere (leeftijd onbekend) stond op de Koolesweg te wachten voor de kruising met de Rondweg.
Hij liet een auto voorgaan en stak vervolgens over. Hierbij zag hij de auto die daarachter reed, bestuurd door een 43-jarige man uit Moenchengladbach (D), over het hoofd.
De snorfietser werd met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Vlisisngen.
De snorfiets raakte totaal vernield; de auto raakte aan de voorzijde zwaar beschadigd.


Z-4420-2003 RIJDEN ONDER INVLOED

Vrijdagavond rond 21.45 uur is een 33-jarige automobilist uit Hulst tijdens een alcoholcontrole aan de Zoetevaart in Hulst gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man 2,9 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een dagvaarding en zijn rijbewijs werd ingenomen.

Z-4421-2003 RIJDEN ONDER INVLOED
Vrijdagavond rond 22.10 uur is een 61-jarige automobilist uit de gemeente Hulst tijdens een alcoholcontrole aan de Zoetevaart in Hulst gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man 1,1 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 1 uur.


W-4422-2003 EENZIJDIG ONGEVAL

Vrijdagavond rond 22.35 uur vond er op de Zwagermanweg in Grijpskerke een eenzijdig ongeval plaats.
Een 35-jarige automobiliste uit de gemeente Veere reed over de Zwagermanweg komende uit de richting van Grijpskerke en gaande in de richting van de Meinersweg.
Op de T-kruising Poppendamseweg, Zwagerdamweg raakte de auto in de slip en kwam in de sloot aan de rechterzijde van de weg tot stilstand.
De vrouw werd, met schouderklachten, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.
Haar auto raakte totaal vernield.


W-4423-2003 AANRIJDING IN VLISSINGEN

Vrijdagavond rond 23.15 uur vond er op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 23-jarige automobilist uit Middelburg reed over de Nieuwe Vlissingseweg komende uit de richting van de President Rooseveltlaan. Hij wilde bij de verkeerslichten linksaf slaan in de richting van de oprit Sloeweg.
Op het kruispunt kwam hij in aanrijding met een 21-jarige automobilist uit Vlissingen. Hij reed over de Nieuwe Vlissingseweg komende uit de richting van Middelburg.
De 21-jarige man reed vermoedelijk bij rood licht het kruispunt op.
Er was alleen materiële schade.