Staatsbosbeheer

derde editie van culturele manifestatie in de natuur, 27 maart 2003

Op zaterdag 28 juni a.s. wordt in samenwerking met Staatsbosbeheer nabij de uitkijktoren aan de Houtvester van t Hofweg op het Kootwijkerzand voor de derde keer de culturele manifestatie Op t Zand georganiseerd.

Ook dit jaar bestaat het programma uit een middag- en een avondgedeelte. De middag is bedoeld voor de jeugd en begint om 16.00 uur. Naast de tragikomedie DierEnRijk van Paulo en Mayka kunnen de kinderen genieten van Ernesto Arendell met zijn programma Watermusic, Nico de Verhalenman die zijn indianenverhalen vertelt in een echte wigwam, kabouter Pierelier en nog enkele andere, nog nader in te vullen programma-onderdelen.

s Avonds om een uur of zeven komen de ouderen aan bod. Na een optreden van de All Times Bigband uit Ermelo met zang van Jilles zal na de pauze de inmiddels grote bekendheid genietende bandoneonspeler Carel Kraayenhof met zijn Sexteto Canyengue meslepende en soms weemoedige tangomuziek ten gehore brengen.

Op t Zand duurt globaal van vier uur s middags tot negen uur s avonds. Nabij de uitkijktoren zijn drankjes verkrijgbaar en er staat een barbecue opgesteld. De toegang tot het evenement is gratis.