Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 28-06-2003 Persbericht district Land van Cuijk

AUTO WEGGENOMEN BIJ WONINGINBRAAK, Holthees

Onbekenden hebben vrijdagnacht een zilver kleurige Nissan Patrol, voorzien van het kenteken 62-VB-NF, weggenomen. Ze braken in in een woning aan de Gildestraat in Holthees en namen binnen de autosleutels weg. Vervolgens namen ze de auto die bij de woning stond weg.

TE DIEP IN HET GLAASJE, Sint Hubert

Een 29-jarige automobilist uit Mill is betrapt op het rijden onder invloed. Agenten bevonden zich op de Langenboomseweg in Mill toen de bestuurder met zijn auto voorbij kwam rijden. De man reed vrij hard en agenten wilde hem daarop aanspreken en reden hem achterna. Toen de bestuurder de agenten in de gaten kreeg, reed hij er vandoor. Op de Nimrod in Sint Hubert stopte hij uiteindelijk. Controle wees uit dat hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van zes uur, zijn rijbewijs werd ingevorderd en proces-verbaal werd opgemaakt.

EXPLOSIE IN CAMPER, Mill

Op de Wanrooijseweg in Mill heeft vrijdag in een camper een explosie plaatsgevonden. Een brandweerman raakte licht gewond. Bij de explosie raakte een woning in die straat beschadigd, alsmede een personenauto. Een 48-jarige inwoner van Vught reed met de camper over de Wanrooijseweg, toen hij plotseling een klap hoorde en zag dat de camper in de brand stond. Hij zette het voertuig aan de kant en verliet het voertuig. De gewaarschuwde brandweer was al bezig met het blussen van het voertuig toen in de camper aanwezige gastank explodeerde. Door de explosie werden drie brandweerlieden weggeblazen bij het voertuig. De licht gewonde brandweerman heeft zich onder behandeling van een huisarts gesteld. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak.

RUZIE, Cuijk

De politie heeft zaterdagochtend een 32-jarige man uit Amsterdam aangehouden. De man wordt er van verdacht de vriend van zijn ex-vrouw geschopt te hebben. De politie kreeg een melding van een ruzie op de Keurvorsterstede in Cuijk. Ter plaatse bleek er onenigheid te zijn tussen de verdachte, zijn 28-jarige ex-vrouw en haar 34-jarige vriend. De verdachte zou de 34-jarige Cuijkenaar geschopt hebben waarna een worsteling ontstond. Vervolgens zou de 28-jarige vrouw verhaal zijn gaan halen bij haar ex-man. Daarbij zou over en weer geslagen zijn. Zowel de vrouw, haar vriend, als de verdachte deden aangifte van mishandeling. De verdachte is later die dag heengezonden. Proces-verbaal zal worden opgemaakt.