Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 28-06-2003 Persbericht district Aa en Dommel

MOTORRIJDER VERONGELUKT BIJ EENZIJDIG ONGEVAL, `s-Hertogenbosch

Een 25-jarige motorrijder uit Berlicum is vrijdagavond omstreeks 18.10 uur verongelukt bij een eenzijdig ongeval aan de Oosterplasweg in `s-Hertogenbosch. Hij is vermoedelijk uit de bocht geraakt en tegen een boom aangereden. Het slachtoffer is ter plaatse overleden.

VERDACHTE VERNIELT RUIT VAN EEN WONING, Vught

De politie heeft vrijdagnacht een 18-jarige Vughtenaar aangehouden in het parkje aan de Van Voorst tot Voorststraat in zijn woonplaats. De man wordt er van verdacht die avond een ruit van een woning aan de Van de Pollstraat ingetrapt te hebben. Op basis van het signalement kon de gewaarschuwde politie de man in het parkje aanhouden. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

BROMFIETSER KIJKT TE DIEP IN HET GLAASJE, Schijndel

Een 19-jarige bromfietser uit Sint-Oedenrode is vrijdagnacht betrapt op het rijden onder invloed. Agenten zagen de man rijden op de Hoofdstraat in Schijndel zonder licht. Daarvoor werd hij bekeurd en hem werd gemaand verder te lopen. Later zien ze de man wederom op zijn bromfiets rijden. Een blaastest wees uit dat hij driemaal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had. Hij kreeg een proces-verbaal, een rijverbod van zeven uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.