Politie Zeeland



O-4430-2003 AANHOUDING

In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.45 uur is een 30-jarige man uit Zierikzee aan de Noordstraat in Burgh Haamstede aangehouden.
De man werd bij een controle op heterdaad aangehouden wegens het met zich voeren van inbrekerswerktuigen.


O-4431-2003 BELEDIGING

In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.05 uur is een 29-jarige man uit Goes aan de Grote Markt in zijn woonplaats aangehouden.
De man hield zich hinderlijk op bij surveillerende agenten. Na hem meerdere keren gevorderd te hebben weg te gaan bleef de man vervelend doen. Hierop werd hij aangehouden.
Bij zijn aanhouding beledigde hij een agente. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.


W-4432-2003 WINKELDIEFSTAL

Zaterdagochtend rond 10.00 uur is een 51-jarige man uit Middelburg in een winkel aan de Langeviele in zijn woonplaats aangehouden wegens winkeldiefstal.
De man had brood weggenomen. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.


W-4433-2003 MISHANDELING

In de nacht van vrijdag op zaterdag tussen 00.30 uur en 00.40 uur is een 18-jarige man uit Middelburg aan het Damplein in zijn woonplaats mishandeld.
Toen de man over straat liep werd hij zonder aanleiding geslagen door een onbekend gebleven man. Toen de Middelburger wegrende werd hij door een tweede, onbekend gebleven man, op de grond gegooid.
Toen hij op de grond lag werd de man geschopt. Ook werd hij in zijn gezicht gebeten.


O-4434-2003 AANRIJDING IN BROUWERSHAVEN

Zaterdagochtend rond 10.20 uur vond er op de kruising Groenhilweg, Schendersweg in Brouwershaven een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 56-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Schendersweg gaande in de richting van Brouwershaven.
Op vermelde kruising verleende ze geen voorrang aan de voor haar van links komende 23-jarige automobilist uit Hagen (D).
In de Duitse auto zaten naast de bestuurder nog drie inzittenden in de auto (leeftijden en woonplaatsen onbekend). Alle vier de Duitsers werden met lichte verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
De 56-jarige vrouw raakte bekneld en werd door de brandweer uit de auto gehaald. Zij werd met een gebroken enkel en rib per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
Beide auto's raakten zwaar beschadigd.






Politie Zeeland