Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 24-06-2003

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 28 juni
Radio 2 - 16.00 uur

ROBERTO JACKETTI & THE SCOOTERS IN TROS MUZIEKCAFÉ

Roderick Veelo presenteert ook zaterdag 28 juni een nieuwe, gevarieerde aflevering van het live muziekprogramma TROS MUZIEKCAFÉ op Radio 2. In Studio De Plantage ontvangt hij onder anderen de volgende gasten.

Tijdens de jaren tachtig zong iedereen mee met Roberto Jacketti & The Scooters. 'I Save the Day' en andere liedjes van deze Nederlandse jongensband werden grote hits. De heren zijn weer bij elkaar en zingen in TROS MUZIEKCAFÉ hun nieuwe single 'Get Out in the Sunshine'.

Tevens besteedt TROS MUZIEKCAFÉ aandacht aan de Nederlandstalige rock van Carmona, de band rond de Amsterdamse zanger Victor Emanuel Carmona. De band zingt live werk van de nieuwste cd, getiteld 'Nu'.

Aanstormend talent Maartje Teussink studeert momenteel af aan de Kleinkunstacademie, maar won al de 'Grote Prijs van Nederland' in de categorie singer/songwriter. Maartje maakt popliedjes en laat dit zaterdag live horen.

Ook is er jazz van de studenten van het conservatorium van Maastricht. Het Carlo Nardozza Quintet laat van zich horen in het kader van de Coup van het Conservatorium. Pauline van der Pol zal in een gesprek met Roderick Veelo vertellen wat er allemaal te horen is tijdens de Coup.

TROS MUZIEKCAFÉ komt elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur vanuit Studio De Plantage in Amsterdam (naast Artis) en wordt uitgezonden op Radio 2. Publiek is van harte welkom de uitzending (gratis) bij te wonen. Meer informatie is ook te vinden via de website www.trosradio2.nl.



Ingezonden persbericht