Politie Gelderland-Zuid

+ Korpsstaf
Datum Donderdag 3 juli 2003                                          
                                                                     
Van    / afdeling Communicatie                                       

Regionaal Persbericht

District Stad Nijmegen

Vrouw aangehouden
Woensdagavond werd een 29-jarige Nijmeegse aangehouden in de Bloemerstraat. Ze wordt ervan verdacht even daarvoor bij een winkel aan de Molenstraat twee broeken te hebben gestolen. Met het personeel zocht de politie de omgeving af. De vrouw werd daarop in de Bloemerstraat aangetroffen en herkend door het personeel. Ze ontkende de diefstal. De broeken zijn niet meer terug gevonden.

Auto gestolen

Van de 53e straat Weezenhof verdween woensdagmiddag een blauwe Renault Nevada, kenteken HJ-SB-47. Een 57-jarige Nijmegenaar deed aangifte.

Mishandeling

Een 17-jarige Nijmegenaar deed aangifte. Woensdagnacht liep hij op de Berg en Dalseweg toen hij plotseling neergeslagen werd. Hij liep ene lichte hersenschudding op en letsel aan gezicht en schouder. Ook moest hij een aantal hechtingen laten zetten. Later hoorde hij van getuigen dat hij met een knuppel geslagen was. De aanleiding van de mishandeling is niet bekend.

Nijmegen- motor gestolen
Op woensdag 2 juli is vanaf de Oranjesingel een rode Yamaha met het kenteken XZ-65-56 gestolen. Aangifte deed een 26-jarige Nijmeegse.

District Tweestromenland

Groesbeek- bedrijfsinbraak

In een bedrijf aan de Kloosterhof is afgelopen dagen ingebroken. Door een deur te forceren zijn de dieven het pand binnengekomen. Uit het pand is onder meer geld gestolen. Er is aangifte gedaan.

District De Waarden

Geen bijzonderheden

Postbus 9109
6500 HL Nijmegen
Telefoon (024) 327 60 05
Fax (024) 327 63 39
---- --