Miko


MIKO KOFFIE SERVICE NEDERLAND BETREKT GROTER PAND

Turnhout, 3 juli 2003 - Miko Koffie Service Nederland zal als gevolg van de sterke groei van de laatste jaren op 5 juli een groter pand betrekken. Sinds de integratie van de Nederlandse activiteiten in de Miko-groep, zo'n twee jaar terug, is de groei in Nederland in een stroomversnelling gekomen. Hierdoor was een grotere locatie dringend noodzakelijk.

Door een gemiddelde jaarlijkse omzetstijging van ruim 10 % over de voorbije 5 jaar van deze koffieservice-specialist in de Out-of-Home markt - dit is het marktsegment waar koffie wordt verbruikt buiten de huiselijke sfeer, zoals catering, horeca en kantoren - was de oude locatie te klein geworden. Miko Koffie Service Nederland verwacht in de toekomst aan hetzelfde ritme verder te blijven groeien. Hiermee is tijdens de nieuwbouw alvast rekening gehouden.

Het nieuwe pand beschikt naast kantoren en een optimaal logistiek magazijn over een technisch trainingscentrum voor espressomonteurs uit Nederland en België, alsmede over een royale showroom welke tevens speciaal is ingericht voor het trainen van vooral horecapersoneel.

Miko Koffie Service Nederland met als thuisbasis Valkenswaard bij Eindhoven, heeft ook een vestiging in de Randstad. Daarenboven heeft het koffieservicebedrijf nog 6 servicedepots, verspreid over heel Nederland, die instaan voor een landelijke dekking en een snelle lokale distributie en dienstverlening naar de klant. In 2002 realiseerde Miko Koffie Service Nederland een omzet van ca. 5,2 miljoen EUR.

Miko Koffie Service Nederland maakt deel uit van de aan de Euronext genoteerde Miko-groep. Behalve in Nederland heeft de Miko-groep in een aantal andere Europese landen vestigingen waaronder België, Frankrijk, Duitsland, Polen, Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk. Net als in Nederland heeft de groep in al die landen een sterke positie in de Out-of-Home markt.

Vanaf 5 juli is het nieuwe adres van Miko Koffie Service Nederland: Korte Voren 3
5555 XS VALKENSWAARD
Tel: +31 (0)40 2019407
Fax: +31 (0)40 2014195
E-mail: verkoop@miko-koffie.nl
Internet: www.miko-koffie.nl

EINDE