Hogeschool van Amsterdam

Roel Pieper bij diploma-uitreiking innov@tieve HEAO van de Hogeschool van Amsterdam

(13 juni 2003)

Op donderdag 3 juli worden de diploma's uitgereikt aan de eerste lichting van 30 studenten die afstuderen aan de innov@tieve HEAO van de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Vier jaar geleden introduceerde de HvA de innov@tieve HEAO als nieuwe, interactieve en sterk praktijkgerichte voltijd HEAO-opleiding.

De diploma-uitreiking op donderdag 3 juli begint om 13.30 uur in het Auditorium van gebouw Leeuwenburg, Weesperzijde 190 in Amsterdam. Ir. Roel Pieper zal de studenten hun beroepsperspectieven schetsen. De bijeenkomst wordt afgesloten met een besloten borrel alleen voor de afgestudeerden, familieleden en docenten.

In 1999 begon de innov@tieve HEAO met 95 studenten. Ondanks de dalende belangstelling voor economisch onderwijs groeit de innov@tieve HEAO. Jaarlijks beginnen rond 400 studenten aan een vierjarige hbo-opleiding Bedrijfseconomie, Commerciële Economie of Management, Economie en Recht. De innov@tieve HEAO anticipeert op de toenemende vraag naar zelfstandige, flexibele en praktijkgerichte managers. Internet en e-mail vormen belangrijke pijlers van het onderwijssysteem; iedere student heeft zijn eigen homepage waarop hij opdrachten inlevert. Afgestudeerden kunnen gaan werken in management- en marketingfuncties in het bedrijfsleven.

Ir. Roel Pieper is onder andere hoogleraar Electronic Commerce aan de Universiteit Twente. Hij is een groot voorstander van e-learning en hij was betrokken bij de ontwikkeling van de innov@tieve HEAO.

Meer informatie over de innov@tieve HEAO vindt u op www.ime.hva.nl


---

Contactpersoon voor de pers

Astrid Prummel
tel. 020 570 26 08
e-mail: a.c.prummel
@mc.hva.nl