Politie Zeeland



Z-4568-2003 ONDER INVLOED


Op de Peter van Anrooylaan in Terneuzen is woensdagavond rond 18.45 uur een 45-jarige automobiliste uit die gemeente aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
De vrouw kreeg een rijverbod van 5 uur uitgereikt en ontving tevens een proces-verbaal.



O-4569-2003 ONDER INVLOED


Een 41-jarige automobilist uit de gemeente Borsele is woensdag rond 22.00 uur op de Dijkwelsestraat te Kapelle betrapt op rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 2 uur en een boete.



O-4570-2003 TWEE AUTO'S TOTAL LOSS BIJ AANRIJDING


In Nieuwdorp vond donderdagmorgen rond 08.00 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto's die daarbij beide total loss geraakten.
Een 49-jarige automobilist uit Yerseke reed over de Sloeweg en wilde bij de verkeerslichten linksaf slaan i.d.r.v. de Westerscheldetunnel. Hierbij kwam hij in botsing met een 28-jarige automobilist uit Kortrijk (B) die uit de Westerscheldetunnel kwam. Door de klap van de aanrijding kwam de Belgische automobilist tot stilstand tegen een verkeerslichtpaal. Hij werd met o.a. een gebroken arm, diverse kneuzingen en snijwonden overgebracht naar het ziekenhuis te Vlissingen. De 49-jarige automobilist werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht, voor zover bekend bleek hij geen letsel te hebben opgelopen. Beide bestuurders verklaarden ieder door "groen" licht te zijn gereden.



Z-4571-2003 DIEFSTAL TUINBEELDEN


Uit de voortuin van een woning aan de Eilandstraat te Sluiskil zijn woensdag tussen 17.00 uur en 17.15 uur een drietal tuinbeelden weggenomen.
Het betreft een grijs/wit stenen bankje met daarop twee zittende figuren van een meisje en een jongetje. Beide figuren zitten los op het bankje. De beelden hebben een gezamenlijke waarde van een paar honderd euro.