Ingezonden persbericht

Belegger.NL presenteert de SpaarAdviesModule

In 2002 hebben Nederlandse huishoudens 9 miljard euro meer overgemaakt naar hun spaarrekening dan ze hebben opgenomen blijkt uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Uit de statistieken van Belegger.NL komt naar voren dat veel beleggers op zoek zijn naar informatie over sparen. Sparen is dus 'in' nu de aandelenbeurzen al enkele jaren slechte resultaten laten zien.
Belegger.NL springt in op de behoefte van de belegger om te gaan sparen met de introductie van de SpaarAdviesModule.



Met de spaaradviesmodule is het mogelijk om op basis van rentepercentages en 12 andere variabelen zoals saldo en overboekingsmethoden spaarrekeningen met elkaar te vergelijken. In totaal behelst de module 85 verschillende spaarrekeningen van 36 verschillende aanbieders. Het gebruik van de SpaarAdviesModule is geheel gratis en de voor u meest geschikte spaarrekeningen staan binnen een minuut overzichtelijk geordend op uw scherm. Rentepercentages van spaarrekeningen zijn variabel en worden regelmatig gewijzigd. De onafhankelijke onderzoekers van Belegger.NL houden de voorwaarden en rentepercentages dagelijks bij. Dit resulteert in objectief en actueel advies.




Ingezonden persbericht