Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Ras Lalmy nieuwe algemeen directeur ST

Schiphol-Oost, 3 juli 2003 --- ST, dochteronderneming van KPN en Schiphol Group, leverancier van ICT Services en communicatie-infrastructuren op Schiphol benoemt met ingang van 1 juli 2003 Ras Lalmy (38) tot algemeen directeur. Voorafgaand aan zijn benoeming tot algemeen directeur van ST heeft Lalmy in diverse commerciële- en managementfuncties gewerkt bij NCR, AT&T en KPN. Zijn laatste functie was Directeur Sales - Branche Retail, Transport en Logistiek bij aandeelhouder KPN.

Pieter Verboom, president-commissaris van de Raad van Commissarissen bij ST: "Wij hebben Ras Lalmy gevraagd deze functie te aanvaarden vanwege zijn ervaring met informatie- en communicatietechnologie en zijn commerciële achtergrond. Bovendien maakt zijn kennis van de luchthaven, opgedaan als branchedirecteur bij KPN, hem tot de ideale gesprekspartner van de op Schiphol gevestigde klanten."

"Ik verheug me erop bij ST te gaan werken", zegt Lalmy. "Het is een bijzondere uitdaging om een dynamisch bedrijf in een snel veranderende omgeving als Schiphol te kunnen aansturen. Nadat ik mij alle in's en out's van het bedrijf heb eigen gemaakt, zie ik het als mijn taak om de geavanceerde netwerken - en onze brede reeks services - verder uit te breiden en in de markt te zetten."

Over ST
ST -Schiphol Telematics- is de serviceverlenende organisatie die opereert op het kruispunt van luchthaven en informatie- en communicatietechnologie. En op basis van kennis en ervaring op pro-actieve wijze inspeelt op de bedrijfsbehoeften van de daar gevestigde ondernemingen. ST is een joint venture van KPN en Schiphol Group. Mede dankzij de gebundelde expertise van beide moederbedrijven kan ST bogen op een uitgebreide knowhow en efficiënte dienstverlening. Met deze expertise is ST dan ook een belangrijke speler binnen het Airport City concept. Website: www.st.nl



Ingezonden persbericht