Ingezonden persbericht

Martin Brauns definitief benoemd tot CEO van Interwoven

Utrecht, 3 juli 2003 - Interwoven, Inc. (Nasdaq: IWOV), leverancier van Enterprise Content Management-oplossingen (ECM), maakt bekend dat bestuursvoorzitter Martin Brauns zijn taken als CEO van Interwoven zal voortzetten. Brauns keerde in april 2003 na een onderbreking terug bij Interwoven als interim-CEO, na het vertrek van toenmalig CEO John van Siclen. Nadat de Raad van Bestuur een werving- en selectieprocedure opgestart had voor een geschikte kandidaat voor zijn opvolging, gaf Brauns aan zijn activiteiten als interim-CEO voort te willen zetten. Vervolgens is hij definitief aangesteld.

"In de afgelopen maanden hebben we op verschillende gebieden aanzienlijke vooruitgang geboekt", zegt Brauns. "Ik zie ontzettend veel mogelijkheden in de markt, het enthousiaste team en de strategie. Samen kunnen we Interwoven naar een hoger niveau brengen."

Brauns startte in maart 1998 bij Interwoven als President en CEO. Onder zijn leiding groeide het bedrijf uit van een start-up tot een vooraanstaande marktpartij op het gebied van enterprise-software met meer dan 1.100 klanten. Bovendien ging Interwoven in oktober 1999 naar de beurs en werden in januari 2000 nieuwe aandelen uitgegeven.


---


Over Interwoven
Interwoven (Nasdaq: IWOV) is een belangrijke leverancier van Enterprise Content Management-software (ECM). Met het Interwoven 5-platform biedt Interwoven oplossingen voor strategische content-integratie. De producten van Interwoven worden door meer dan 1.100 internationale ondernemingen ingezet, waaronder ABN Amro, British Airways, Belgacom, Cisco Systems, Electrabel, FortisBusiness, General Motors, Philips International, Rabobank, Samsonite en
T-Mobile.
Voor meer informatie zie www.interwoven.com.