Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Veel traditie en competitie in het nieuwste nummer van Paard & Rijtuig

03/07/2003

Tildonk, 3 juli 2003
Het juninummer van Paard & Rijtuig opent met een reportage over de nieuwe stal met paardenzwembad van Willy Naessens. Op zijn Strohoeve in Wortegem-Petegem weet hij zijn hobby en zakendoen perfect te combineren.

Manu De Meulenaer schetst in een artikel de hoofdlijnen van de opleiding van het jonge menpaard. Vanaf de geboorte wordt eraan gewerkt met inprinten en het opvoeden van het jonge veulen.

De mensport komt aan bod in reportages over de eerste afspraak voor tandemmenners en in het verslag van de LRV-wedstrijd in Sinaai. Uiteraard krijgt ook de enige internationale menwedstrijd in België veel aandacht met een verslag van de CAI-A in Wachtebeke. Hoe het elders op internationale wedstrijden verlopen is, leest u in de reportages over Windsor en Astorp in Zweden.

Wereldkampioen bij de tweespannen Vilmos Lazar, testte een nieuwe marathonwagen. Wij stellen u alle nieuwigheden aan deze wagen exclusief en tot in detail voor.

Op het gebied van traditiewedstrijden is het eveneens hoogseizoen. Paard & Rijtuig was weer als enige vakblad aanwezig op de internationale ontmoeting van traditiemenners in Vimercate, Italië. En ook over de befaamde CIAT in het Franse Cuts wordt u in woord en veel beelden verslag uitgebracht.

Tenslotte zijn er nog de vaste rubrieken met kort mennieuws, zoekertjes en de menkalender voor het wedstrijd- en recreatieseizoen.

Paard & Rijtuig Magazine wordt uitsluitend via abonnement verdeeld. Een jaarabonnement op dit tweemaandelijkse tijdschrift kost 30 euro voor abonnees in België en 35 euro voor abonnees elders in Europa. Uw jaarabonnement begint automatisch te lopen vanaf ontvangst van uw betaling op één van ondervermelde rekeningen.
U kunt vanuit Nederland losse nummers bestellen door overmaking van 6,00 euro op bankrek. nr. 64.2065 934 bij Fortis Bank Maastricht. Voor België: 5,00 euro per los nummer, te storten op bankrek. nr. 850-8148254-58.

Meer info te verkrijgen bij:
Paard & Rijtuig Magazine
Bertrodestraat 15
B-3150 Tildonk
België

Tel. +32 (0)16/60 54 26
Fax +32 (0)11/64 53 73
E-mail:

paardrijtuig@pi.be