Ingezonden persbericht

Linear Technology kiest voor ACAL Electronic Components

Kennisniveau bij ondersteunen design-in-proces doorslaggevend

Eindhoven, 3 juli 2003 - Linear Technology (Nasdaq: LLTC), leverancier van hoogwaardige linear integrated circuits, kiest ACAL Nederland als distributeur voor de Benelux. De productlijn van Linear Technology omvat onder andere een brede reeks krachtige analoge halfgeleiders. Linear koos voor ACAL's Electronic Components-divisie op basis van het hoge kennisniveau, de sterke marktfocus en de eenduidige toewijding van ACAL Electronic Components aan de ondersteuning van Linear's productportfolio.

De innovatieve elektronica van Linear Technology vindt zijn weg naar producenten van onder andere notebooks, industriële elektronica, computer-randapparatuur, medische systemen en automotive elektronica. Om klanten optimaal te kunnen adviseren en ondersteunen, heeft ACAL toepassingsspecialisten getraind om afnemers van Linear-componenten te ondersteunen met nieuwe technologieën en ontwerptechnieken bij de ontwikkeling van hun eind- of deelproducten.

"ACAL heeft bewezen de noodzakelijke toegevoegde waarde te kunnen bieden op elektronische componenten", aldus Josef Lechner, European Sales Director van Linear Technology. "Door hun ervaring in en commitment aan de ondersteuning van design-in-processen is ACAL voor ons de ideale partner om ons afzetkanaal verder te laten groeien. Zij helpen hun klanten het ontwerp en de productie van eindproducten op basis van onze componenten te verkorten en dragen zo direct bij aan een sterkere concurrentiepositie van gebruikers van onze componenten."

"Met Linear Technology heeft wederom een marktleider voor ACAL gekozen", stelt Kees van Kempen, Algemeen Directeur ACAL Nederland. "Linear heeft bewezen innovatie hoog in het vaandel te hebben staan. Onze klanten profiteren hiermee van de combinatie van enerzijds het beste wat de markt van analoge halfgeleiders heeft te bieden en anderzijds onze kennis en expertise op het vlak van design en productie."

Over Linear Technology
Linear Technology Corporation (Nasdaq: LLTC) ontwikkelt, produceert en vermarkt een brede productlijn van krachtige standaard linear integrated circuits. Het bedrijf maakt daarbij gebruik van silicon gate CMOS-, BiCMOS- en Complementary Bipolar wafer-productietechnieken. Linear levert circa 5.600 producten aan meer dan 15.000 original equipment manufacturers. Linear Technology is gevestigd in Milpitas, Californië en heeft wereldwijd circa 2.800 medewerkers.

Ingezonden persbericht