TWYNSTRA GUDDE

Bestuurswijziging

Bestuurswijziging bij de Twynstra Group of Managers & Consultants

Per 2 juli 2003 zijn de heer R.J.M. (Roel) Geers, de heer drs. M.J. (Marcel) de Rooij en de heer ir. R.H. (Rik) van Terwisga benoemd tot leden van de directie van de Twynstra Group of Managers & Consul-tants. Momenteel wordt nog een vierde directeur geworven uit eigen geledingen. Naar verwachting zal deze dit najaar benoemd zijn.

De heer Geers is van 1998 tot op heden werkzaam geweest als directeur van Twynstra Gudde Interim Management, een van onze dochterondernemingen. In 1999 is hij partner geworden van de Twynstra Group. Als directeur van de Twynstra Group zal hij zijn aandacht richten op commercie en bedrijfsvoering.

De heer De Rooij werkt sinds 1989 (sinds 1996 als partner) bij de Twynstra Group. Van 1997 tot heden was hij managing partner van de advies groep Human Talent & Change. Als directielid heeft hij human talent in portefeuille.

De heer Van Terwisga is sinds 1985 (en sinds 1994 als partner) werkzaam bij ons bureau. Van 1999 tot heden leidde hij de advies-groep Accommodation Development. Zijn belangrijkste aandachts-gebied zal de vakinhoudelijke ontwikkeling van adviseurs en het bureau zijn.

Na overdracht van zijn werkzaamheden zal de heer drs. Th.D. (Tom) Geerdink in goed overleg terugtreden als directeur en zich beraden op zijn verdere loopbaan.

De Twynstra Group of Managers & Consultants heeft de ontwikke-ling ingezet naar een netwerkorganisatie. De netwerkvorming brengt met zich mee dat directieleden naast hun bestuurlijke werkzaamhe-den ook actief blijven in opdrachten. Dit vormt de aanleiding voor directieuitbreiding. De directieleden zijn benoemd voor een periode van drie jaar. Na deze periode kunnen zij opteren voor nog een periode directieschap of weer gaan werken als partner van het bureau of als directeur van Twynstra Gudde Interim Management.

De Twynstra Group of Managers & Consultants is een multispecialistische management- en adviesorganisatie. Kernactiviteiten van de Twynstra Group zijn het managen van en adviseren bij gecompliceerde projecten en veranderingsprocessen. Daarbij staat de samenhang tussen human talent, informatie- en communicatietechnologie en infrastructurele en gebouwde omgeving centraal.

Tot de Twynstra Group of Managers & Consultants behoren Twynstra Gudde Management Consultants, Twynstra Gudde Corp Consultants, Twynstra Gudde Corporate Strategy and Finance, Twynstra Gudde Interim Management, Twynstra Gudde Project Executives, Twynstra The Bridge en Twynstra Work Innovation. De Twynstra Group heeft een alliantie met DEGW Twynstra en DEGW Iberica.