Politie Zeeland



W-4581-2003 ZAKKENROLLEN

Donderdagmiddag tussen 12.45 uur en 13.00 uur is een 67-jarige vrouw uit de gemeente Veere op de Markt in Middelburg door een zakkenroller bestolen van haar portemonnee.
De portemonnee, met daarin enkele tientallen euro's, werd uit de boodschappentas van de vrouw weggenomen.


W-4582-2003 ZAKKENROLLEN

Donderdagmiddag tussen 14.15 uur en 14.20 uur is een 43-jarige vrouw uit Middelburg in een winkel aan de Lange Zelke in Vlissingen door een zakkenroller bestolen van haar portemonnee.
De portemonnee, met daarin waardepapieren en enkele tientallen euro's, zat in de jaszak van de vrouw.


W-4583-2003 AANRIJDING ONDER INVLOED

Donderdagmiddag rond 15.45 uur reed op de Nederstraat in Middelburg personenauto tegen een geparkeerd staande personenauto.
Een 52-jarige automobilist uit Middelburg stond in een parkeervak aan de Nederstraat in Middelburg.
Toen hij achteruit reed, reed hij tegen de geparkeerd staande auto van een 56-jarige man uit Middelburg. Er was lichte materiële schade.
Uit ademanalyse bleek dat de 52-jarige man ruim 3,5 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een dagvaarding en zijn rijbewijs werd ingenomen.

Z-4584-2003 DODELIJK ONGEVAL SINT KRUIS
Donderdagmiddag rond 15.20 uur vond er op de Sint Pietersdijk in Sint Kruis een eenzijdig ongeval plaats.
Een personenauto, bestuurd door een 20-jarige man uit de gemeente Sluis, reed over de Sint Pietersdijk komende uit de richting van Aardenburg en gaande in de richting van Sint Kruis.
Vermoedelijk door grit op de weg raakte de auto in de slip, botste tegen een boom, reed van een talud en vloog in brand.
Door de brandweer werd de brand geblust. De bestuurder en zijn inzittende, een 18 -jarige man uit de gemeente Sluis zijn ten gevolge van het ongeval om het leven gekomen.
De weg werd na het ongeval volledig afgezet en het verkeer werd omgeleid. Rond 18.30 uur werd de weg vrijgegeven.

O-4585-2003 GETUIGENOPROEP
Woensdagavond rond 19.10 uur vond er op de T-splitsing Noordhoekweg, Sinoutskerkseweg in 's-Heer Abtskerke een aanrijding plaats tussen een bestelauto en een fiets.
Door nog onbekende oorzaak ontstond er op de T-splitsing een aanrijding tussen de 18-jarige fietser uit Kapelle en de 42-jarige bestuurder van de bestelauto uit de gemeente Borsele.
De fietser werd met hersenletsel overgebracht naar het Oosterschelde ziekenhuis. Diezelfde avond werd hij overgebracht naar het Dijkzigt ziekenhuis in Rotterdam.
De politie verzoekt getuigen van de aanrijding zich te melden op het politiebureau in Heinkenszand of op telefoonnummer 0900-8844.





Politie Zeeland