Politie Midden- en West Brabant

Persberichten district Oosterhout (4/7)

Oosterhout, vrijdag 4 juli 2003

Inbraak in winkel
WERKENDAM: De politie heeft aangifte opgenomen van inbraak in een winkel aan de Hoogstraat. De inbraak vond plaats in de nacht van 3 op 4 juli tussen 22.30 uur en 03.00 uur. Na het inslaan van de ruiten van de etalage nam men de computerapparatuur die daar stond mee.

Sigaretten gestolen
LOON OP ZAND: In de nacht van 3 op 4 juli trad het alarm van een winkel aan het Oranjeplein in werking. Onbekenden hebben na het ingooien van een ruit een partij sigaretten weggenomen.

Poging beroving
WAALWIJK: Aan het Rossiniplein werd omstreeks 03.00 uur een vrouw mishandeld. De vrouw had goederen gelost bij een daar gevestigde winkel. Eenmaal in de vrachtauto werd haar portier geopend door een man die haar om geld vroeg. Toen zij antwoordde geen geld te hebben trok hij haar uit de auto en sloeg haar vol in het gezicht. De politie onderzoekt de zaak.

Geld gestolen uit winkel
OOSTERHOUT: In de nacht van 3 op 4 juli werd er ingebroken in een winkel aan de Markt. Voor zover bekend is alleen een geldbedrag ontvreemd.

Diefstal motor
OOSTERHOUT: Terwijl de bewoners in de nacht van donderdag op vrijdag lagen te slapen, werd uit de schuur van hun woning aan de Jan Steenlaan, hun motor gestolen. De achterdeur van de garage is opengebroken via de zogenaamde Bulgaarse methode (het afbreken van de cilinder).

Bron: Connie Polak