Ingezonden persbericht


Hillary Clinton kortstondig in Nederland

In het chique Amstel Hotel in Amsterdam was afgelopen woensdag Hillary Clinton aanwezig om promotie te maken voor haar nieuwe boek. Het betrof dus geen signeersessie, maar een serieuze toespraak voor een select gezelschap genodigden, onder wie ex-politici en ondernemers. O.a. Roel Pieper, voormalig minister Willem Vermeend waren aanwezig bij de lunch om de vroegere First lady aan te horen.

Alhoewel Speakers Academy® vele verzoeken ontving voor lezingen en presentaties was zij op dit moment niet in de gelegenheid hieraan te voldoen. Afgezien van het feit dat zij als "Senator in Office" geen commerciële activiteiten op dit gebied kan honoreren, verbleef zij überhaupt niet langer dan een halve dag in het Amstel Hotel en was er alleen ruimte in haar agenda gepland voor bovengenoemde bijeenkomst. Wellicht dat wij u kunnen berichten van haar komst voor een lezing in Nederland, nadat zij haar carrière als senator heeft afgesloten. Wij houden u op de hoogte van de mogelijkheden.

De afgelopen periode hebben zich wel weer een heleboel andere nieuwe interessante sprekers en dagvoorzitters ingeschreven bij Speakers Academy®. Kijkt u voor een overzicht van de belangrijkste sprekers op onze website. Indien u de beschikbaarheid wenst te weten van sprekers die (nog) niet vermeld staan op de website, neemt u dan contact op met ons infoteam.

Speakers Academy®
Postbus 22307
3003 DH Rotterdam
010-4333322
info@speakersacademy.nl