Ingezonden persbericht

MCDONALD'S DEELT CABRIO'S UIT

Persbericht McDonald's restaurant Veenendaal deelt cabrio's uit

Veenendaal, 5 juli 2003 - Zaterdag 5 april werden bij McDonald's restaurant Veenendaal twee MG TF cabrio's uitgereikt aan de hoofdprijswinnaars van de krasactie van McDonald's en Friesche Vlag. Beide winnaars mogen een jaar lang gratis in de cabrio rijden.

De McBreaker-krasactie liep van 8 mei tot en met 28 mei in alle McDonald's restaurants. Met deze actie werd de introductie van McBreaker bij McDonald's gevierd. McBreaker is een yoghurtsnack met muesli in een handige meeneemverpakking, geproduceerd door Friesche Vlag.

Kraskaart

De heer Sowdagar uit Lelystad en de heer Lodewijks uit Nederweert zijn de gelukkige winnaars van de hoofdprijs. Samen ruilden zij zaterdag 5 juli bij McDonald's restaurant Veenendaal hun winnende kraskaart in voor de cabrio-sleutels. De auto werd dit jaar in Milaan uitgeroepen tot "mooiste cabrio ter wereld" en bleek onlangs in de Euro NCAP-veiligheidstest de veiligste cabrio in zijn klasse.Tijdens de prijsuitreiking kon het publiek gratis McBreaker proeven.

Nieuwe producten

Tegelijkertijd met de McBreaker voegde McDonald's de McFruitmixTM en Biologische Melk aan het menu toe. Vanaf 19 juni is het menu met nog eens zeven nieuwe producten uitgebreid: Chicken Poppits® (kleine stukjes kippenborstfilet met een krokant laagje), Lipton Ice Tea®, Koffie Verkeerd, Dubbele Espresso, Muffin Blueberry, Muffin Double Chocolate en Cookie Rozijnen-Noten-Honing.

McDonald's heeft op dit moment 223 restaurants in heel Nederland. Daarvan zijn er 97 gelegen in binnensteden en 126 met een McDrive langs uitvalswegen.

---