Ingezonden persbericht


Persbericht 12 juni 2003

ole0.bmp

Ben jij een extreme skater of gamer?
Game met Tony Hawk Pro Skater 4® op
Sony Ericsson⤮s T310 voor de hoofdprijs


-Wat is cooler: gamen of skaten?-

Als je helemaal â¤~into gaming⤮ bent met Tony Hawk Pro Skater 4®, moet je echt naar Sony Ericsson⤮s T310 Sk8ter vs Gamer event op de Megafestatie (5 t/m 13 juli in de Jaarbeurs, Hal 7 â¤~Powerstation⤮). Want daar speel je op Sony Ericsson⤮s nieuwe toestel T310 de meest vette skateboardgame, Tony Hawk Pro Skater 4®! Duik onder de ramp, plof op de Sofa en game met gamers uit heel Europa voor de high score. Ben je een topper op de T310 en versla je alle Europese gamers, dan winnen jij en je maatje de trip naar de Europese finale van de Skateboard World Championship in Kopenhagen, Denemarken!

Tijdens de Megafestatie daagt Sony Ericsson je uit om met andere Europese gamers en skaters te gamen. Plof op de speciale Sony Ericsson Sofa onder de ramp, check out de ollies, grinds en liptricks van het skatedemoteam en game op de T310 naar de high score. Ben je wat lui uitgevallen of kun je gewoon niet naar de Megafestatie komen, dan game je toch online!? Bezoek de site www.skater-gamer.com http://www.sonyericsson.com/t310> en speel online Tony Hawk Pro Skater 4® met gamers wereldwijd. Heb jij de high score van Europa, dan ga jij naar Kopenhagen! Voordat je naar de Megafestatie komt, wel even oefenen op je T310. Het wijst zich vanzelf uit. Want zodra je het toestel uitpakt, kun je starten met de preloaded levels van Tony Hawk Pro Skater 4®. Meer levels kun je downloaden van internet. Met de T310 speel je lekker relaxed je favoriete games overal en altijd.

Relaxed skaten met T310

Skateboarders vragen zich af: Is het cooler om te skaten of the gamen?⤮ Het event Sony Ericsson Sk8ter vs Gamer met de T310 met Tony Hawk Pro Skater 4® moet de skater in twijfel brengen en zijn board laten vallen om te gamen. Tijdens de Megafestatie in Utrecht, en op vele andere skatesites in Europa, worden Sony Ericsson Sk8ter vs Gamer Sofa⤮s geplaatst om te laten zien dat je zo⤮n favoriete sport ook relaxed kan beoefenen. Ook lopen er demo rucksackteams op de sites. Met de vastgekoppelde T310 kan ook bij hen worden gespeeld om de high score. De hoogste scorers winnen een T310 en een trip naar de Sk8ter vs Gamer Europese finale van de Skateboard World Chamionships in Kopenhagen, Denemark.

T310: succesvolle formule voor mobiel gamen

Tony Hawk Pro Skater 4® stuwde extreme sports naar een ongekend level toen de game in 1999 werd geïntroduceerd. Wat oorspronkelijk startte als een leuk idee voor een skateboarding spelletje, groeide uit tot een cultgame onder de extreme sporters. De T310 heeft vier gamemodussen: Trick Challenge, Single Session, Freeskate en Tutorial. Als skater oefen je grinds, air en liptricks, combo⤮s en specials. Bovendien neem je het op tegen de besten ter wereld, inclusief Bob Burnquist, Jackass⤮s Bam Mergera, and Tony Hawk â¤~himself⤮. De T310 omvat de succesformule voor mobiel gamen met profskaters, een uitgebreide lijst van tricks, een eindeloos combo-systeem en leveldesigns waardoor je blijft gamen.

Heb je de levels op de T310 snel onder de knie, dan download je andere levels of andere games, zoals Kelly slater Pro Surfer, van www.Sony Ericsson.com/fun. Het is zelfs mogelijk om op de telefoon cheat-codes te unlocken en in te voeren op de console games van Tony Hawk⤮s Pro Skater 4® ! De mix van de opvallende content met Tony Hawk Pro Skater 4® als hoofdthema, digitale fotografie , MMS, templates, screensavers en polyfone ringtones -sommige gebaseerd op de muziek van je favoriete consolegames- maken de T310 tot een compleet toestel. Het zijn toepassingen waarmee gamers én skaters de T310 tot hun eigen toestel maken. Met de T310 brengt Sony Ericsson het mobiel gamen naar een nieuw level. Check het toestel op www.sonyericsson.com/t310 http://www.sonyericsson.com/t310>

Tony Hawk Pro Skater 4® zit op de T310 dankzij een samenwerking tussen Sony Ericsson en Jamdat Mobile, en toonaangevende uitgever van mobiele spelletjes.

Technische gegevens T310

Formaat: 104 x 49 x 19 mm
Gewicht: 97 gram
Gesprekstijd: tot 11 uur
Display: 256 kleuren, 101 x 80 pixels Ondersteunde technologieën en belangrijkste functies: SMS, EMS (Enhanced Messaging Service), MMS (Multimedia Messaging Service), Mobile Chat, E-mail (POP-3, IMAP4, SMTP), Predictive Text Input, GPRS (maximaal 42,3 kbps), Triple Band, Telefoonboek (510 posities), Polyfone beltonen (32), trilalarm, WTLS (klasse 3), WAP 2.0, Infrarood modem, Downloadbare games Kleuren: Fashion Blue, Funky Purple, Flaming Gold

De T310 is inmiddels verkrijgbaar in de winkels. De adviesprijs bedraagt â'¬ 229,-

ole1.bmp

NOOT VOOR DE REDACTIE (