Politie Noord- en Oost-Gelderland

District Achterhoek

Persberichten van 6 juli 2003

Lichtenvoorde - Rijbewijs ingevorderd na veroorzaken aanrijding

Een 45-jarige inwoner van Lichtenvoorde heeft onder invloed van drank op 5 juli omstreeks 22.45 uur op de Patronaatstraat een aanrijding veroorzaakt. De man negeerde een gesloten verklaring en reed via de Broekboomstraat de Patronaatstraat op. Hierbij reed hij met zijn personenauto tegen een kermisattractie aan. Na een blaastest en een ademanalyse bleek dat de man teveel alcohol had gedronken. Hij blies 705 ug/l. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Winterswijk - Rijden onder invloed

Een 58-jarige inwoner van Winterswijk is op 6 juli omstreeks 01.00 uur op de Rondweg West staande gehouden voor een alcoholcontrole. Na een blaastest en een ademanalyse bleek dat de man teveel alcohol had gedronken. Hij blies 720 ug/l. Aan de man werd een rijverbod van acht uren uitgereikt en zijn rijbewijs van de man is ingevorderd.

Lichtenvoorde - Inbraak in caravan

Een inwoner van Lichtenvoorde heeft aangifte gedaan van inbraak in zijn caravan. De caravan stond geparkeerd naast een woning aan de Raadhuisstraat. De daders hebben het dakraam van de caravan opengebroken en zijn naar binnen geklommen. De schade bedraagt 3000 euro. Er werden geen goederen uit de caravan weggenomen.

Hummelo - Diefstal uit woning

In een woning aan de Keppelseweg is op 5 juli tussen 19.30 uur en 23.30 uur ingebroken. De daders zijn via een openstaand slaapkamerraam naar binnengekropen en hebben geld, sieraden en een televisie weggenomen.

Einde berichten

Voor informatie:

Andrea Jansen, voorlichting politie Achterhoek, telefoon (0314) 69 40 50


---- --