Arriva



Vernieuwing wagenpark 8 juli 2003

Nieuwe ARRIVA-bussen in Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden!

Volgens afspraak met de provincie Zuid-Holland rijden vanaf nu nieuwe bussen in de Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. De afgelopen maanden zijn stapsgewijs de nieuwe bussen binnengekomen en ingezet in het uitvoeren van de dienstregeling. Begin maart is gestart met het vernieuwen van het materieel en vanaf 1 juli is het ARRIVA geel verdwenen en vervangen door ARRIVA groen/ blauw.

ARRIVA is zeer trots dat deze belangrijke mijlpaal is gehaald. Hiermee is - naast het Rivierenland in Gelderland - het tweede nieuwe ARRIVA-gebied in 2003 volledig gedmplementeerd. De reizigers kunnen de komende jaren profiteren van alle verbeteringen in dienstverlening en materieel.

De eerste reacties van reizigers en chauffeurs zijn positief. Zowel over de streekbussen als over de Qliner. De bussen zijn ingericht voor het optimaal vervoer van reizigers. De streekbussen zijn met name ingericht voor de wat kortere afstand. Deze lagevloer bussen zijn gemakkelijk om in en uit te stappen. De Qliners zijn ingericht om de reizigers comfortabel te vervoeren over de lange afstand.

Het wordt weer mooi op de weg.